Prima pagină » Disney amână toate lansările filmelor sale în Rusia

Disney amână toate lansările filmelor sale în Rusia

Ca urmare a invaziei asupra Ucrainei, mai multe studiouri au oferit comunicate de presă spunând că își amână lansările de filme în Rusia.

Comunicatul de presă, care poate fi vizualizat aici, spune următorul lucru:

„Din cauza invaziei neprovocate din Ucraina și a crizei umanitare urgente, amânăm lansările de filme din Rusia, inclusiv filmul Roșu Aprins. Viitoarele decizii vor fi luate în funcție de progresul situației. Între timp, din pricina escaladării conflictului, partenerii noștri ONG ne oferă tot sprijinul necesar pentru a ajuta supravieţuitorii.”

Ce alte companii au amânat lansările?

Sony a urmat, spunând că nu vor lansa filmul Morbius în cinematografe.

Un purtător de cuvânt al Sony a spus:

„Din pricina acțiunii militare din Ucraina, a riscului și crizei umanitare, amânăm lansările cinematografice planificate în Rusia, inclusiv filmul Morbius. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu cei afectați și sperăm ca această criză să se rezolve rapid.”

Primul film Disney ce va fi amânat în Rusia este Roșu Aprins de la Pixar, care urma a fi lansat în cinematografe pe data de 11 martie, Disney+ nefiind disponibil în acea regiune.

Această mutare îi va costa pe cei de la Walt Disney și Sony Pictures încasări de milioane de dolari. Cel mai nou film al celor de la Disney și Sony, Omul-Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, a făcut $45 milioane în Rusia.

WarnerMedia a anunțat, de asemenea, că amână lansarea filmului Batman în Rusia, iar Netflix a anunțat că nu va respecta legislația rusă de a oferi propagandă de stat.

Momentan nu se știe cât va ține criza din Ucraina, sau cât va dura această amânare. Alte filme Disney includ: Doctor Strange în Multiversul Nebuniei și Lightyear.

Alte informații

Pentru informații suplimentare Disney, accesați grupul Facebook. De asemenea, puteți accesa pagina de noutăți de pe blogul nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns