Prima pagină » Disney anunță data de lansare a filmului Haunted Mansion

Disney anunță data de lansare a filmului Haunted Mansion

Disney anunță data de lansare a filmului Haunted Mansion
Fotografie deținută de Disney/Disneyland

Disney anunță data de lansare a filmului Haunted Mansion care îi are în distribuție pe LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Rosario Dawson, Danny DeVito, și Tiffany Haddish.

Haunted Mansion va apărea în cinematografe pe data de 10 martie 2023, Disney de asemenea anunțând că data de lansare a filmului The Banshees of Insherin, un film Searchlight Pictures, ce va avea o lansare limitată pe data de 21 octombrie 2022.

Pentru Haunted Mansion, fereastra de lansare din martie 2023 se poziționează astfel pentru a avea succes la box office. Potrivit unui raport Deadline, nicio altă lansare importantă de la alte studiouri nu vor apărea în acel weekend la momentul actual, însă filmul Dungeons & Dragons de la Paramount apare cu o săptămână înainte.

Despre Haunted Mansion

Haunted Mansion va fi regizat de Justin Simien (Dear White People). De scenariu se ocupă Katie Dippold (Parks and Recreation). LaKeith Stanfield ( Atlanta, The Harder They Fall), va juca rolul unui văduv ce a crezut în supranatural, dar acum este un ghid turistic în Cartierul Francez din New Orleans. Tiffany Haddish va juca rolul unui medium ce contactează spiritele.

Parcul tematic titular a fost adaptat pentru prima dată în 2003. Eddie Murphy atunci a jucat rolul unui agent imobiliar obsedat de muncă, care, împreună cu familia sa, rămân blocați într-un conac locuit de fantome.

Noul film Haunted Mansion este produs de Dan Lin și Jonathan Eirich (Alladin) de la Rideback. Nick Reynolds va fi producător executiv.

Proiectul vine după lansarea de succes a filmului Croazieră în Junglă. Filmul i-a avut pe Dwayne Johnson și Emily în roluri principale. De asemenea, filmul va avea o continuare, ce se află în dezvoltare.

Alte informații

Pentru mai multe informații despre lumea Disney, vă invităm pe grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți să vedeți mai multe noutăți pe blogul nostru!

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns