Prima pagină » Disney e încântată de scenariul Planeta Maimuţelor

Disney e încântată de scenariul Planeta Maimuţelor

Disney e încântată de scenariul Planeta Maimuţelor, stabilind găsirea unui protagonist.

În 2019, The Walt Disney Company a finalizat procesul de achiziţie al 20th Century Fox, dobândind o mulţime de titluri. Acestea includeau şi filmele Marvel deţinute de 20th Century Fox, trilogia Planeta Maimuţelor, franciza Alien şi Predator.

În urma acelei achiziţii, a fost evident că studioul intenţionează continuarea francizelor, fiind întârziate din pricina pandemiei de Covid-19.

Odată cu trecerea timpului, au fost făcute progrese în privinţa evoluţiei stadiului noului Planeta Maimuţelor, regizorul Maze Runner fiind ales pentru direcţia poveştii.

O primă versiune a scenariului a fost încheiată în martie, vrând a se începe filmările la sfârşitul verii sau început de toamnă.

Potrivit jurnalistului Deadline, Justin Kroll, şefii 20th Century şi Disney au avut de oferit numai cuvinte de laudă pentru scenariul noului Planeta Maimuţelor. Jurnalistul a mai menţionat că s-a început procesul de căutare al protagonistului, cu dorinţa unei francize de filme. Detaliile despre noul film sunt inexistente, neştiindu-se dacă va fi un reboot sau o continuare.

Sursa: Heroic Hollywood şi Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.
Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns