Prima pagină » Disney este deschisă să continue coproducţiile regionale

Disney este deschisă să continue coproducţiile regionale

Imagine din Extraordinary/ Extraordinar

Disney este deschisă să continue coproducţiile regionale

Odată cu tăierile de buget pe care CEO-ul Bob Iger a fost nevoit să le gestioneze odată cu reinstituirea sa, acesta a declarat că vor fi implementate reduceri de cheltuieli în departamentul divertisment general cu 3 miliarde $, ce ar include o micşorare a producţiilor locale.

Disney a produs o varietate de titluri originale în regiunea Europa, Orientul Mijlociu, Africa, printre care Sezonul nunţilor, Extraordinar, Familie de weekend. Aceştia intenţionează să producă un număr de 60 de producţii locale până în 2024, însă lucrurile s-ar putea schimba.

Într-un interviu recent, vicepreşedintele pentru producţii originale, a declarat că situaţia s-ar putea schimba: „Ceea ce am realizat cu multe dintre producţiile originale de până acum a fost să ne asigurăm de disponibilitatea drepturilor de autor, ca apoi să le lansăm pe platforma de streaming. Însă asta nu elimină posibilitatea coproducţiilor sau a altor strategii – fiecare situaţie va fi analizată ca atare. Nu vrem să stabilim norme asupra genurilor şi subgenurilor. Producţiile originale europene sunt foarte importante pentru piaţa din Europa.”

Întrebat dacă Disney ia în calcul posibilitatea comandării unor producţii noi în parteneriat cu unul dintre partenerii-cheie din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, acesta a răspuns că nu ar fi exclusă eventualitatea:

„Suntem încă în faza incipientă a gestionării echilibristicii în streaming şi ceea ce ne dorim sunt lucrurile aparte, ce se disting de ce există deja. Nu vrem să-i copiem pe ceilalţi – ne dorim voci noi sau voci consacrate cu poveşti originale, sau cu răsturnări de situaţii pentru diferite genuri.”

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns