Prima pagină » Disney+ intenţionează să creeze un serial Indiana Jones

Disney+ intenţionează să creeze un serial Indiana Jones

Disney+ intenţionează să creeze un serial Indiana Jones

Disney intenţionează să dezvolte un serial Indiana Jones pentru Disney+, conform Variety.

The Walt Disney Company şi Lucasfilm au adus în discuţie posibilitatea unui asemenea proiect în timpul şedinţelor generale. Aceştia sunt în căutarea unui scenarist, prin urmare detaliile despre intrigă sunt un mister. Nu se cunoaşte dacă proiectul va servi drept un prequel ori un serial de sine stătător, sau dacă o să aibă o continuitatea cu cel de-al cincilea film Indiana Jones, ca în situaţia serialelor Marvel cu lungmetrajele MCU.

Decizia dezvoltării unui serial vine odată cu anunţul actorului de a îl juca pentru ultima dată pe celebrul Indiana Jones, în vara lui 2023. Disney caută modalităţi de a menţine franciza în viaţă, fie printr-un serial tv, filme noi, alte platforme, sau o combinaţie a acestora.

Reprezentanţii Lucasfilm nu au oferit comentarii.

Dacă proiectul va fi o posibilitate reală, nu va fi prima oară când un serial Indiana Jones va vedea lumina zilei, un exemplu fiind Aventurile tânărului Indiana Jones care a fost difuzat între 1992-1993 şi 1994-1996, cu patru episoade speciale.

Indiana Jones este unul dintre cele mai cunoscute personaje ale tuturor timpurilor, Harrison Ford interpretându-l pe celebrul vânător de comori legendare în Indiana Jones şi Căutătorii Arcei Pierdute, Indiana Jones şi Templul Blestemat, Indiana Jones şi Ultima Cruciadă, Indiana Jones şi Regatul Craniului De Cristal.

Sursa: Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns