Prima pagină » Disney își închide businessurile din Rusia

Disney își închide businessurile din Rusia

Disney își închide business-urile din Rusia

După ce Disney au anunțat că își vor opri lansările cinematografice în Rusia, compania a venit cu un nou mesaj legat de criza din Ucraina, vineri în data de 11 martie 2022, în care relatează că-și vor opri și celelalte businessuri din țară.

Disney își închide businessurile din Rusia

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat următoarele:

„Săptămâna trecută, după invazia neprovocată a Rusiei asupra Ucrainei, am anunțat că anulăm lansările cinematografice în Rusia și analizăm restul de businessuri de acolo.

Din cauza asaltului continuu asupra Ucrainei și a crizei umanitare în creștere, luăm măsuri să amânăm toate businessurile din Rusia. Asta include licențierea de conținut și produse, activitățile Disney Cruise Line, revista și tururile National Geographic, producția de conținut local și canalele de televiziune.

Unele activități putem și le vom amâna imediat. Altele, precum canalele de televiziune și anumite licențieri de conținut și produse, vor dura puțin, din cauza complexităților contractuale.

Chiar și dacă vom amâna aceste businessuri, rămânem implicați către colegii noștri dedicați din Rusia, care vor rămâne angajați. Și vom continua să lucrăm cu partenerii noștri ONG pentru a oferi ajutor urgent și alte ajutoare mult-nevoite refugiaților.”

Anunțul oficial poate fi găsit la această adresă.

Alte informații

Pentru mai multe informații din universul Disney, vă invităm să intrați pe grupul nostru de Facebook. De asemenea, accesați secțiunea de noutăți a blogului, pentru mai multe articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns