Prima pagină » Disney+ lansează trailerul filmului „Magie de Crăciun”

Disney+ lansează trailerul filmului „Magie de Crăciun”

(L-R, foreground to background): Zulay Henao as Lucille, Lil Rel Howery as Nick, Chris „Ludacris” Bridges as Eddie, and Madison Skye Validum as Charlotte in DASHING THROUGH THE SNOW, exclusively on Disney+. Photo courtesy of Disney. © 2023 Disney Enterprises, Inc.. All Rights Reserved.

Disney+ a lansat trailerul comediei originale cu tematică de sărbători „Magie de Crăciun” („Dashing Through the Snow”), care va avea premiera pe 17 noiembrie 2023, exclusiv pe Disney+. O poveste amuzantă și emoționantă despre un asistent social din departamentul de poliție din Atlanta și despre călătoria sa din Ajunul Crăciunului care îl ajută să își amintească bucuria și magia sezonului festiv. Filmul îi are în distribuție pe Lil Rel Howery și Chris „Ludacris” Bridges.

Trailer în limba engleză

Despre producție

Eddie Garrick (Chris „Ludacris” Bridges) este un om bun la suflet care a întors spatele Crăciunului din cauza unei experiențe traumatizante din copilărie. La cererea soției sale Allison Garrick (Teyonah Parris), de care este separat, Eddie o ia cu el pe fiica sa de 9 ani, Charlotte (Madison Skye Validum), în Ajunul Crăciunului, unde întâlnesc un bărbat misterios într-un costum roșu, pe nume Nick (Lil Rel Howery).

Eddie, care este asistent social, crede că bărbatul delirează și are nevoie de ajutor, dar când acesta stârnește mânia unui politician local (Oscar Nuñez), el și fiica sa sunt purtați într-o aventură magică care ar putea să-i redea credința în Crăciun. „Magie de Crăciun” este regizat de Tim Story, scris de Scott Rosenberg, produs de John Jacobs și Will Packer, iar Tim Story, Johanna Byer, Ross Fanger și Zac Unterman sunt producători executivi. Filmul îi mai are în distribuție pe Teyonah Parris, Madison Skye Validum, Oscar Nuñez, Ravi V. Patel, Mary Lynn Rajskub, Gina Brillon, Sebastian Sozzi, Kevin Connolly și Zulay Henao.

Posterul oficial în limba engleză

„Magie de Crăciun” va debuta pe 17 noiembrie 2023, exclusiv pe Disney+.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns