Prima pagină » Disney+ a prezentat primele imagini din „Sam, un saxon”

Disney+ a prezentat primele imagini din „Sam, un saxon”

Disney+ a făcut publice primele imagini și data de lansare a producției „Sam, un saxon”, primul serial original Disney+ produs în Germania. Toate cele șapte episoade vor avea premiera pe 26 aprilie pe platforma de streaming.

Povestea serialului

„Sam, un saxon” prezintă povestea incredibilă, dar adevărată a lui Samuel „Sam” Njankouo Meffire, primul polițist de culoare din Germania de Est. Serialul captivant îl urmărește pe Sam în călătoria sa pentru a găsi un loc pe care să-l numească acasă, cât și în lupta sa pentru dreptate împotriva unui sistem copleșitor. Filmul prezintă copilăria sa stingheră, marcată de uciderea tatălui său, ascensiunea rapidă ca figură simbolică și senzație mediatică a noii Germanii, precum și decăderea lui Sam, devenit inamic public căutat la nivel internațional. Serialul extrem de emoționant și palpitant prezintă o perspectivă captivantă și nouă asupra Germaniei.

Echipa de producție

Jörg Winger („Deutschland83/86/89”), câștigător al premiului International Emmy®, care este și showrunner pentru „Sam, un saxon”, Sebastian Werninger (ambii de la Big Window Productions) și Tyron Ricketts (Panthertainment) sunt producătorii acestei miniserii formate din șapte părți. Producător executiv este Leslie-Alina Schäfer, iar producător este Naomi Marne (Big Window Productions). Creatori sunt Tyron Ricketts, Jörg Winger și Christoph Silber („Nordwand”).

„Sam, un saxon” reunește o echipă remarcabilă și diversă, atât în fața, cât și în spatele camerei de filmat: Regizoarele principale sunt Soleen Yusef („House Without Roof”, „Deutschland89”) și Sarah Blaßkiewitz („Precious Ivie”), scenariștii principali sunt Jörg Winger și Christoph Silber, care au scris scenariile împreună cu Writers Room (Malina Nnendi Nwabuonwo, Toks Körner, Tyron Ricketts, Soleen Yusef și Carolin Würfel).

„Sam, un saxon” se bazează pe biografia lui Samuel „Sam” Njankouo Meffire, fără a pretinde întotdeauna autenticitatea. Malick Bauer („Frau Jordan stellt gleich”, „Wir”) joacă rolul principal; Alex este mentorul lui Sam, cu care acesta împărtășește experiența de a fi un german de culoare – personaj interpretat de Tyron Ricketts. Svenja Jung, Luise von Finckh, Carina Wiese, Paula Essam, Ivy Quainoo, Thorsten Merten, Martin Brambach, Nyamandi Adrian, Aristo Luis, Daniel Klare și alții pot fi văzuți în alte roluri în fața camerei de filmat a lui Stephan Burchardt și Max Preiss. „Sam, un saxon” este o producție Big Window Productions în colaborare cu Panthertainment pentru Disney+. Miniseria în șapte părți este sponsorizată de German Motion Picture Fund (GMPF) și Medienbord Berlin Brandenburg.

Alte seriale din Germania

„Sam, un saxon” este primul serial german Disney+ Original Series care se lansează pe serviciul de streaming. În plus, următoarele producții originale germane au fost deja anunțate pentru 2023: Serialul documentar „ Ferma neconvențională a lui Benedikt” (Farm Rebellion), prima adaptare în serie a captivantei serii de aventuri pentru tineri „The Three!!!”, precum și adaptarea bestsellerului cu același titlu „German House”.

Echipa Disney International Content and Operations lucrează în permanență cu creatori remarcabili și producători premium pentru a crea, dezvolta și produce producții originale de înaltă calitate din întreaga lume. 

Despre Big Window Productions

Big Window Productions este o casă de producție UFA Fiction/Fremantle cu sediul în Berlin. Axată pe dramaturgia high-end viabilă la nivel internațional, dezvoltă și produce povești distractive și aspiraționale, în principal în limbile engleză, franceză și germană. Big Window pune accentul pe diversitate în fața și în spatele camerei de filmat și acordă valoare meseriei și rolului scriitorului/producătorului. Jörg Winger este fondator și îndeplinește funcția de director general împreună cu Sebastian Werninger și Philipp Driessen.

Despre Panthertainment

Panthertainment produce filme și seriale care pun accent pe poveștile POC pentru piața globală. Panthertainment oferă consultanță în domeniul povestirii D&I. Prin intermediul poveștilor în care diversitatea este prezentată ca fiind norma, Panthertainment prezintă perspective alternative la narațiunea eurocentrică predominantă în lumea media.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns