Prima pagină » Disney+ se lansează în România pe 14 iunie

Disney+ se lansează în România pe 14 iunie

Disney+ se lansează în România pe 14 iunie
Disney+ se lansează în România pe 14 iunie

Disney+ se lansează în România pe 14 iunie, dată confirmată astăzi de către Disney. Anunțul vine după ce pe data de 26 ianuarie, Disney+ oferise un comunicat de presă confirmând lansarea în vară.

Ce vom vedea pe Disney+?

Disney+ va avea conținut organizat pe 6 „hub-uri”, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, și Star, ce va conține filme și seriale de la 20th Century Studios, Searchlight Pictures, Hollywood Pictures, ABC Signature, FX, Freeform, 20th Television, 20th Television Animation, Hulu și Touchstone Pictures.

Printre producțiile originale ale Disney+ enumerăm The Book of Boba Fett, The Mandalorian, The Bad Batch, Obi-Wan Kenobi și multe altele de la Star Wars. De la Marvel Studios enumerăm WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, What If…?, Hawkeye, Moon Knight, Ms. Marvel, și multe altele.

Ce preț va avea Disney+ în România?

În România, prețul Disney+ va fi 29,99 lei pe lună sau 299,90 lei pe an, în funcție de planul ales.

Ce funcții are Disney+?

Disney+ oferă conținut în 4K HDR pe dispozitivele compatibile, redare în flux pe patru dispozitive concomitent și descărcări nelimitate pe zece dispozitive. De asemenea, abonații se pot bucura de aspectul video al IMAX Enhanced pe anumite titluri selectate, posibilitatea de a crea șapte profiluri diferite, printre care părinții au acces la profiluri pentru copii și opțiuni de control parental.

Unde mă pot abona la Disney+?

Utilizatorii se vor putea abona pe Disney+, începând cu data de 14 iunie, din aplicația mobilă, sau de pe site-ul disneyplus.com.

Alte informații

Pentru mai multe informații, puteți accesa grupul nostru de Facebook. De asemenea, pentru a vă abona la newsletter-ul Disney+ România, puteți intra pe site-ul lor oficial. De asemenea intrați în secțiunea noutăți a blogului nostru.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns