Prima pagină » Disney pregăteşte continuările pentru trei animaţii îndrăgite

Disney pregăteşte continuările pentru trei animaţii îndrăgite

Disney pregăteşte continuările pentru trei animaţii populare

CEO-ul Disney Bob Iger a anunţat că sunt în pregătire continuările pentru trei dintre cele mai îndrăgite animaţii de succes şi anume Frozen/ Regatul De Gheaţă, Toy Story/ Povestea Jucăriilor şi Zootopia/ Zootropolis.

Cele mai recente filme ale acelor francize animate au înregistrat un succes financiar enorm: Regatul De Gheaţă 2 ( 1,45 miliarde $), Povestea Jucăriilor 4 ( 1,07 miliarde $), Zootropolis ( 1,02 miliarde $).

Din păcate, animaţiile Disney au suferit rezultate slabe recent, Strange World/ O lume ciudată încasând mai puţin de 74 milioane de dolari pe plan mondial, lansarea pe Disney+ fiind accelerată la o lună distanţă.

Encanto a înregistrat un succes de doar 256 milioane de dolari, la un buget de 125-150 milioane de dolari, însă putem spune că împrejurările post-pandemie în care a fost lansat, într-o perioadă în care familiile cu copii reveneau în cinematografe, i-au afectat rezultatele la încasări.

În ceea ce priveşte brandul Frozen, cântecul Into The Unknown de la Regatul De Gheaţă 2 a fost nominalizat la categoria Cel Mai Bun Cântec Original în cadrul galei Oscarurilor din 2020, însă primul film a obţinut categoria Cel Mai Bun Film Animat şi Cel Mai Bun Cântec pentru Let It Go. Ambele filme au înregistrat un succes de 2,73 miliarde de dolari pe plan internaţional.

O altă animaţie îndrăgită, Zootropolis, a obţinut premiul Oscar pentru categoria Cel Mai Bun Film Animat în 2017.

Povestea Jucăriilor 4 a obţinut două nominalizări, una dintre ele fiind Cel Mai Bun Cântec Original pentru I Can’t Let You Throw Yourself Away, în 2020, reuşind să câştige şi categoria Cel Mai Bun Film Animat, în acelaşi an. Combinate, cele patru filme din franciză au înregistrat un succes de 3.03 miliarde de dolari pe plan mondial.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns