Prima pagină » Disney pregăteşte o adaptare live-action Moana

Disney pregăteşte o adaptare live-action Moana

Disney pregăteşte o adaptare live-action Moana

Disney îşi ridică pânzele încă o dată cu Moana, acum în formatul live-action. Studiourile au făcut echipă cu Dwayne Johnson pentru a dezvolta o adaptare live-action bazată pe senzaţia animată din 2016.

Actorul plănuieşte să revină în rolul lui Maui, semizeul mărilor. Niciun regizor nu este ataşat la momentul de faţă.

CEO-ul Disney Bob Iger şi actorul Dwayne Johnson au dezvăluit ştirea în timpul întrunirii anuale pentru acţionarii companiei. Actorul a declarat: ” Această poveste simbolizează cultura înaintaşilor mei, fiind o sursă de inspiraţie pentru tăria şi onoarea neamului polinezian. Am inscripţionată această cultură cu mândrie pe piept şi braţe, iar această şansă de a mă reuni cu Maui, inspirată de mana şi spiritul bunicului meu, Marele Şef de Trib Peter Maivia, este adânc înrădăcinată în mine.”

Moana este inspirată din legendele polineziene şi spune povestea unei adolescente care nu îşi ascultă tatăl, şeful de trib al unei insulei ce se înfruntă cu un dezastru ecologic iminent, pornind într-o misiune de a reuni un obiect mistic cu deţinătorul lui, zeiţa Te Fiti. Pe drum, ea îl eliberează pe Maui de pe insula pe care este ţinut prizonier, sunt prinşi de un crab uriaş, ea găsind tăria de a deveni următorul şef de trib.

Actriţa care a dat glas Moanei în animaţie se întoarce drept producător executiv.

Lin Manuel Miranda (compozitor, actor, cântăreţ, regizor, rapper, dramaturg) s-a ocupat de direcţia muzicală a filmului animat. Dwayne Johnson a interpretat cele mai senzaţionale melodii de la vremea respectivă, You’re Welcome şi How Far I’ll Go, nominalizate la Oscaruri pentru Cele Mai Bune Cântece Originale.

Filmul a reprezentat un succes, încasând peste 665 milioane de dolari pe plan global şi câştigând o nominalizare la Oscar pentru Cea Mai Bună Animaţie.

Disney a făcut o tradiţie din a-şi adapta în live action animaţiile îndrăgite, unele cu mai mult succes decât altele, Frumoasa şi Bestia şi Aladdin devenind reuşite de 1 miliard de dolari, altele nereuşind să câştige inimile publicului.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns