Prima pagină » Disney pregăteşte o adaptare a filmului Splash

Disney pregăteşte o adaptare a filmului Splash

(Deasupra) Tom Hanks şi Daryl Hannah în Splash
(Stânga jos) Jillian Bell – o să joace rolul lui Tom Hanks. Credite imagine Jason Mendez/Getty Images/ Colecţia Everett

Disney pregăteşte o adaptare a filmului Splash

Sarah Rothschild, scenaristul filmului Netflix Sleepover, se va ocupa de cea mai nouă versiune a acestei adaptări.

Jillian Bell, actriţa din 22 Jump Street şi Inherent Vice va prelua rolul personajului original interpretat de Tom Hanks în filmul clasic.

Filmul original a reprezentat un succes pentru Disney la acea vreme, înregistrând încasări de aproape 70 milioane $ în SUA, fiind şi primul film cu temă adultă realizat sub marca Touchstone. Filmul clasic i-a avut pe Tom Hanks şi Darryl Hanna în distribuţie, jucând rolul unui bărbat şi a unei sirene, acesta îndrăgostindu-se la mulţi ani după ce îi este salvată viaţa în copilărie de creatura marină.

Palmaresul scenaristei premiate include The Love Hypothesis, 24/7, cât şi Sleepover pentru Netflix, lansat în 2020, distribuţia incluzându-i pe Ken Marino, Malin Ackerman şi Joe Manganiello.

În domeniul televiziunii, aceasta s-a ocupat de pilotul producţiei Before I Forget, cu Eva Longoria în rolul principal şi Marc Webb în postura de regizor.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns