Prima pagină » Disney pregăteşte un film live-action Bambi

Disney pregăteşte un film live-action Bambi

Stânga – Sarah Polley; Dreapta- Bambi
Getty/Disney

După câştigarea Celui Mai Bun Scenariu Adaptat pentru Women Talking, Sarah Polley este pe drumul de a deveni unul dintre cele mai cunoscute nume de la Hollywood, fiind în discuţii pentru a fi la regia unei interpretări live-action Bambi, aflat într-un stadiu timpuriu la Disney.

Studioul şi-a făcut cunoscută intenţia realizării unui asemenea film din 2020, însă nu se ştie cine va fi producătorul şi scenaristul, sau când lucrurile vor fi puse în mişcare, dată fiind situaţia fluctuantă a grevei scenariştilor.

Producţia va reprezenta o poveste de maturizare pentru Bambi, tânărul pui de căprior ce îşi pierde mama şi se aventurează în inima pădurii alături de iepurele Bocănilă şi sconcsul pe nume Floare. Animaţia din 1942 a fost cea de-a cincea adaptare din portofoliul Disney, de la vremea aceea, încasând 267 milioane de dolari pe plan mondial şi obţinând nominalizări la premiile Oscar pentru Cel Mai Bun Sunet, Cel Mai bun Cântec şi Cea Mai Bună Muzică Originală, îndurând testului timpului.

Interpretarea modernă va simboliza cea mai nouă ecranizare dintr-un şir lung de animaţii reimaginate.

Women Talking, o adaptare de succes după romanul omonim, spune povestea unei colonii religioase de menoniţi cu intriga plasată în Bolivia şi pune sub lupă alegerile imposibile ale reprezentantelor sexului frumos dintr-o comunitate izolată, în urma nenumăratelor incidente de agresiune sexuală săvârşite de către bărbaţii pe care credeau că îi cunosc.

Alte credite regizorale: documentarul Stories We Tell, care examinează povestea vieţii acesteia şi dramele Take This Waltz şi Away from Her. Aceasta şi-a început cariera drept un copil-actor în Aventurile baronului Munchausen înainte de a debuta în Dawn Of The Dead.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns