Prima pagină » Disney+ pregăteşte un serial live-action Zorro

Disney+ pregăteşte un serial live-action Zorro

 Actorul Wilmer Valderrama

Disney+ pregăteşte un serial live-action Zorro

Bryan Cogman a fost selectat drept scenarist, creator şi producător executiv pentru proiectul Disney Branded Television Zorro, cu actorul Wilmer Valderrama ( That 70’s Show, Encanto, Onward, Grey’s Anatomy, The Sopranos) drept producător executiv şi protagonist.

Bryan Cogman

Producţia live-action urmăreşte aventurile nobilului Diego De La Vega ce revine în oraşul său natal, El Pueblo de Los Angeles, în urma unei tragedii de familie. Acolo acesta descoperă o cultură a corupţiei ce îl determină sa-şi asume identitatea justiţiarului Zorro – primul supererou al SUA.

Studiourile Disney descriu producţia Zorro drept o reimaginare îndrăzneaţă a serialului clasic, pentru un public modern; o aventură legendară ce-şi are rădăcinile în istoria şi tradiţiile Californiei, un proiect ce înglobează elemente de umor, intrigi de rău augur, complicaţii sentimentale şi isprave cu capă şi spadă.

Palmaresul producătorului Bryan Cogman include 10 ani de experienţă pe platourile Urzeala Tronurilor, concluzionând finalul proiectului în rolul de co-producător executiv, ocupându-se de scenariile a 11 episoade. Pentru aportul său adus la succesul Urzeala Tronurilor, acesta a primit patru premii Emmy, o decernare Hugo, o decernare a Asociaţiei Producătorilor din SUA, printre care şi şapte nominalizări la Asociaţia Scenariştilor din SUA.

De asemenea, acesta a fost producător consultant pentru primul sezon din Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii, scriind şi scenariul pentru viitoarea adaptare Disney The Sword in the Stone.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns