Prima pagină » Disney va implementa interzicerea împărtăşirii parolei

Disney va implementa interzicerea împărtăşirii parolei

Disney va implementa interzicerea împărtăşirii parolei

The Walt Disney Company a luat hotărârea de a creşte preţurile abonamentelor Disney + şi Hulu în Statele Unite. Abonamentul premium fără reclame se va scumpi de la 10.99 $ la 13.99 $/ lună, abonamentul Hulu fără reclame de la 14.99 $ la 17.99 $, iar cele standard Disney+ şi Hulu cu reclame se vor menţine la 7,99 $. Pachetul Disney+ şi Hulu o să îşi menţină preţul de 9,99 $/ lună. Aceste măsuri vor intra în efect începând cu data de 12 octombrie.

Pe plan internaţional, în anumite ţări vor fi introduse abonamente noi: standard cu reclame, standard şi premium, din 1 noiembrie.

CEO-ul Disney a declarat următoarele: ” Explorăm modalităţi de a adresa aspectul împărtăşirii parolei şi dezvoltăm mijloace şi procedee pentru împărtăşirea parolei cu membrii familiei şi prietenii. La sfârşitul lui 2023, vom actualiza termenii şi condiţiile şi vom începe să demarăm tactici de a impulsiona monetizarea, începând din 2024. Avem datele complete în privinţa aspectului de împărtăşire a parolei şi pot spune că sunt nişte cifre semnificative. Nu avem un număr exhaustiv al viitoarelor potenţiale abonamente generate, odată ce procesul de interzicere a împărtăşire a parolei este pus în practică. În decursul anului 2024, una dintre priorităţile noastre va fi creşterea oportunităţii de a ne extinde capacitatea volumului de abonaţi.”

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns