Prima pagină » Disney+ va şterge o listă selectă de titluri

Disney+ va şterge o listă selectă de titluri

De la stânga sus la dreapta ( Willow, Big Shot, The Mysterious Benedict Society) şi de la dreapta jos la stânga (Pistol, Y: The Last Man, Dollface)

Disney+ va şterge o listă selectă de titluri

Actualizarea I

Un purtător de cuvânt Disney a precizat că lista titlurilor ce urmează a fi şterse în decursul săptămânii viitoare este încă în curs de elaborare.

În plus, documentarul Howard nu va fi şters de pe platformă, în urma protestelor fanilor de pe Twitter. Howard este povestea textierului Howard Ashman, cel care a scris versurile pentru animaţii clasice precum Mica Sirenă, Aladdin, Frumoasa şi Bestia şi creatorul unor musicaluri precum Little shop of horrors/ Micul magazin al ororilor.

Actualizarea II

Lista titlurilor fiind în continuă schimbare, Disney a hotărât salvarea documentarelor A Spark Story/Pixar În Culisele Sparkshorts, Marvel’s MPower/ Femeile din Universul Marvel, Marvel’s Voices Rising: The Music of Wakanda Forever / Crearea muzicii din Wakanda pentru totdeauna.

Potrivit Deadline, Disney va începe procesul de ştergere a conţinutul de pe platformele de streaming începând din data de 26 mai.

Lista cuprinde seriale anulate, producţii speciale şi filme produse pentru platformele de streaming.

Hotărârea de a îndepărta conţinut de pe platformele de streaming va duce la o amortizare aferentă de 1,5-1,8 miliarde $.

„Suntem în procesul de evaluare a conţinutului de pe streaming pentru conformarea cu noua abordare strategică din maniera în care conservăm conţinutul” a declarat directorul financiar Christine McCarthy. La momentul respectiv, nu au fost furnizate detalii cu privire la titlurile ce urmează a fi eliminate.

The Walt Disney Company este cel mai nou conglomerat media care va elimina conţinutul de pe platformele sale de streaming ca urmare a eforturilor de reducere a costurilor, industria de la Hollywood regândind maniera de abordare a costurilor şi a strategiei de viitor, într-un spaţiu reorientat spre obţinerea de profituri, Warner Bros Discovery fiind prima care a dat tonul pe platforma sa de streaming, HBO Max, iar AMC şi Showtime urmând să aplice aceeaşi strategie. Cu toate acestea, sunt şanse ca acestea să poată fi regăsite via site-urile de achiziţie digitală şi platforme asemănătoare, potrivit surselor The Hollywood Reporter.

Actualizarea III

Mai multe titluri, printre care The Right Stuff au fost dezvăluite. Acestea au fost adăugate în listă.

Lista reactualizată de titluri:

Big Shot/ Antrenorul [Disney+]
Turner & Hooch [Disney+] Titlul nu există pe Disney+ România
The Mysterious Benedict Society/ Misterioasa Societate Benedict [Disney+]
The Mighty Ducks: Game Changers/ Echipa Mighty Ducks: Sezonul Schimbărilor [Disney+]
Willow [Disney+]
The Making Of Willow/ Willow În spatele magiei [Disney+]
Diary of a Future President/ Jurnalul unei viitoare preşedinte[Disney+]
Just Beyond/ Tărâmul Tăinuit [Disney+]
The World According to Jeff Goldblum/Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum [Disney+ National Geographic]
Marvel’s Project Hero/ Marvel Proiectul „Erou” [Disney+]
Y: The Last Man/Y: Ultimul bărbat din lume [FX/Hulu]/ Star]
Pistol/ Pistol [FX/Hulu/ Star]
Little Demon/ Micul Diavol [FX/Hulu/ Star]
Maggie/ Maggie [Hulu/ Star]
Dollface/ Dollface [Hulu/Star]
The Hot Zone/ Zona Fierbinte [National Geographic/Hulu/ Star]
The Premise/ Premisa [Hulu/ Star]
Love In The Time Of Corona/ Love In The Time Of Corona [Hulu/ Star]
Everything’s Trash/ Totul E Pe Dos [Hulu/ Star]
Best in Snow/Sculptură În Zăpadă [Hulu/ Star]
Best in Dough/ Cea Mai Bună Pizza [Hulu/ Star]
Darby and the Dead/ Darby Şi Cei Morţi [Hulu/ Star]

Alte titluri

The Quest/ Aventura Fantastică [Hulu/ Star]
Rosaline/Rosaline [Disney+ Star] Life Below Zero: Next Generation [Nat Geo/Hulu] Titlul nu există pe România National Geographic Investigates: LSD and Psychedelics [Nat Geo/Hulu] Titlul nu există pe România 9/11: One Day in America [Nat Geo/Hulu] Titlul nu există pe România The Armstrong Tapes [Nat Geo/Hulu] Titlul nu există pe România Buried Secrets of WWII/ Al Doilea Război Mondial Secrete Îngropate [Disney+ Nat Geo/Hulu] Bin Laden’s Hard Drive/ Arhiva lui Bin Laden[Disney+ Nat Geo/Hulu] Croc That Ate Jaws [Nat Geo/Hulu] Titlul nu există pe România Trafficked with Mariana van Zeller [Disney+ Nat Geo/Hulu] Drug Lords: The Next Generation [Nat Geo/Hulu] Titlul nu există pe România Extreme Rescues [ Disney+ Nat Geo/Hulu] Most Wanted Sharks/ Cei mai iubiţi rechini [Disney+ Nat Geo/Hulu] Locked Up Abroad/ perdut printre străini [Disney+Nat Geo/Hulu] North Korea: Inside the Mind of a Dictator [Nat Geo/Hulu] Titlul nu există pe România To Catch A Smuggler Rome [Nat Geo/Hulu] Titlul nu există pe România Ultimate Survival WWII/ Supravieţuirea în Al Doilea Război Mondial [Disney+Nat Geo/Hulu] Cheaper by the Dozen remake/ Cu Duzina E Mai Ieftin 2022 [Disney+]
The One and Only Ivan/ Unicul Şi Inegalabilul Ivan [Disney+]
Stargirl/ Stargirl [Disney+] Hollywood Stargirl/ Stargirl la Hollywood [Disney+] Flora & Ulysses/ Flora şi Ulysses [Disney+]
Artemis Fowl/ Artemis Fowl [Disney+]
The Princess/ Prinţesa [Disney+ Star]
Encore!/ Bis! [Disney+]
Black Beauty/ Black Beauty 2020 [Disney+]
Clouds/ Nori 2020 [Disney+]
America the Beautiful/ America Cea Frumoasă [Disney+ National Geographic]
Better Nate Than Ever/ Nate Mai Bine Ca Oricând [Disney+]
Weird but True!/ Ciudat, dar adevărat! [Disney+ National Geographic]
Timmy Failure/ Timmy Eşec S-au Făcut Şi Greşeli [Disney+]
Be Our Chef/ Bucătari De Poveste [Disney+]
Magic Camp/ Tabăra De Magie [Disney+]
Earth to Ned [Disney+] Titlul nu există pe România
Foodtastic/ Creaţii Culinare Fantastice [Disney+]
Stuntman/ Cascadorul [Disney+]
Disney Fairy Tale Weddings [Disney+] Imprecis care dintre cele trei titluri vor fi scoase
Wolfgang/ Wolfgang [Disney+]
It’s a Dog’s Life with Bill Farmer/ Viaţă De Câine Cu Bill Farmer [Disney+] The Real Right Stuff/ Adevărul Despre Proiectul Mercury 2020 [Disney+ National Geographic] The Right Stuff/ Proiectul Mercury [Disney+ National Geographic]
The Big Fib/ Păcălici [Disney+]
Rogue Trip/ Cărări Nebănuite [Disney+ National Geographic]
More Than Robots/ Concursul De Robotică [Disney+]
Shop Class/ Atelierul lui Justin [Disney+]
Pick the Litter/ Câini De Elită [Disney+]
Own the Room/ Câştigă-le Atenţia [Disney+National Geographic]
Among the Stars/ Drumul Către Stele [Disney+]
Harmonious Live!/ Harmonious Live! [Disney+]
Pentatonix: Around the World for the Holidays/ Pentatonix: În Jurul Lumii De Sărbători [Disney+]

Din 31 mai o să fie eliminate de pe Hulu următoarele – rămâne să vedem când şi în România: The Come Up [ Disney+ /Hulu/ Freeform/ Star] The Deep End/ Lumea Nevăzută [ Disney+/ Hulu/ Freeform/Star] Keep This Between Us/ Rămâne secretul nostru[ Disney+/ Hulu/ Freeform/ Star]

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursa parţială pentru sinopsisul documentarului Howard: Disney+

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns