Prima pagină » Doctor Who îl cooptează pe actorul de voce din Frozen

Doctor Who îl cooptează pe actorul de voce din Frozen

Jonathan Groff, vocea lui Kristoff

Doctor Who îl cooptează pe actorul de voce din Frozen

Producţia Doctor Who l-a cooptat pe Jonathan Groff în distribuţia tv.

Actorul din Frozen şi Glee se va alătura serialului fenomen, în coproducţia Disney+ şi BBC, într-un rol misterios, filmările fiind în continuă desfăşurare în Ţara Galilor.

BBC nu a oferit detalii, însă au menţionat că personajul se va alătura familiei de însoţitori de la bordul navei spaţiale TARDIS, sugerând că rolul acestuia va reprezenta un aliat al Doctorului.

Creatorul serialului a spus următoarele” Este o onoare incredibilă să avem un asemenea talent de la Hollywood în rândurile noastre. Ţineţi-vă bine, va fi o aventură uimitoare!”

Producţia Doctor Who trece printr-un proces total de modernizare odată cu sezonul 14,  Ncuti Gatwa intrând în rolul binecunoscutului Lord al Timpului. Prima sa apariţie drept cel de-al 15-lea Doctor va fi în perioada Crăciunului, anul acesta.

Millie Gibson a fost distribuită în rolul însoţitoarei, iar Yasmin Finney va fi un personaj numit Rose, în timp ce Jinkx Monsoon va juca un rol important.

Doctor Who va veni din noiembrie cu 3 episoade speciale pe Disney+ pentru aniversarea a 60 de ani de la apariţie, cu un nou sezon din 2024, iar tradiţia episoadelor de Crăciun va reveni din decursul anului 2023.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns