Prima pagină » Doctor Who utilizează tehnologie Marvel de ultimă oră

Doctor Who utilizează tehnologie Marvel de ultimă oră

Ncuti Gatwa în garderoba celui de-al 15-lea Doctor

Doctor Who utilizează tehnologie Marvel de ultimă oră

În urma celui mai recent interviu Doctor Who Magazine, coordonatorul pentru efecte vizuale, Siân Reynish, a vorbit despre responsabilităţile sale şi a dezvăluit informaţii din culisele producţiei.

Întrebată ce o entuziasmează cel mai mult în privinţa tonului vizual al serialului, coordonatoarea a dezvăluit următoarele: ” Utllizăm tehnologie de ultimă generaţie, de soiul acelora folosit de Marvel în filme, pentru a realiza producţia în Ţara Galilor, ceea ce este uimitor. Doctor Who împinge graniţele tehnologiilor folosite până acum. Pentru episodul special de Crăciun folosim drone, o altă premieră pentru Doctor Who. Din pricina modului în care Doctorul se deplasează într-un mod cu totul haotic în Tardis, este incredibil să putem beneficia de acest gen de unghiuri.”

Întrebată ce părere are despre noul actor ce va prelua titulatura celui de-al 15-lea Doctor, aceasta a spus: ” Cred că o să aducă o nouă dinamică în familia Doctor Who. Echipa de filmare a spus că este deschis la orice şi cred că îşi va pune amprenta asupra istoriei Doctorului, nu va încerca să-şi copieze predecesorii. Vrea să facă lucrurile în felul său şi asta ne dorim – un Doctor nou-nouţ, cu toate slăbiciunile şi atuurile sale.”

Doctor Who va veni din noiembrie cu 3 episoade speciale pe Disney+ pentru aniversarea a 60 de ani de la apariţie, cu un nou sezon din 2024, iar tradiţia episoadelor de Crăciun va reveni din decursul anului 2023.

Creatură Meep

Creaturile Meep sunt o specie de fiinţe blănoase. Acestea folosesc energia neutronică a crucişătoarelor stelare pentru a se deplasa, navele de acest tip folosind călătoriile stelare pentru a străbate distanţe mari.

ATENŢIE! Spoilere despre creaturile Meep în linkul tardisfandom!

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns