Prima pagină » Doctor Who vine pe Disney+ din 2023

Doctor Who vine pe Disney+ din 2023

Doctor Who vine pe Disney+ din 2023

Astăzi, BBC şi Disney Branded Television – doi giganţi media – s-au reunit pentru a transforma serialul Doctor Who într-o franciză globală atât pentru fanii din Regatul Unit cât şi pentru restul lumii.

Sub o viziune creativă comună, aceştia vor livra acest serial britanic cult generaţiilor următoare la o scară fără precedent, Disney+ devenind casa viitoarelor sezoane în afara Regatului Unit şi Irlandei.

Anunţul – făcut în această dimineaţă de viitorul Doctor, Ncuti Gatwa, în timpul unei emisiune matinale din Marea Britanie, marchează debutul unei noi colaborări între BBC şi Disney Branded Television.

Ambii colaboratori s-au reunit sub viziunea producătorului Russel T. Davies, care o să preia frâiele serialului începând din 2023. Russel T. Davies a fost responsabil pentru reînvierea serialului în 2005 şi îi este atribuită cârmuirea producţiei într-una dintre cele mai de succes francize tv – Doctor Who, Torchwood, The Sarah Jane Adventures -.

Ncuti Gatwa, al 15-lea Doctor

Noile episoade vor debuta pe Disney+ şi BBC începând din toamna anului 2023 pentru fanii din întreaga lume. Serialul va fi produs în Ţara Galilor de către compania de producţie Bad Wolf cu BBC Studios Productions drept parteneri.

Russell T Davies: ” Iubesc la nebunie serialul acesta, iar această perspectivă este cel mai bun lucru din ambele lumi – cu viziunea şi colaborarea dintre Disney şi BBC, putem lansa serialul pe întreg mapamondul, ajungând la o nouă generaţie de fani, menţinându-ne căminul istoric în BBC.”

Directorul de conţinut BBC Charlotte Moore: „Suntem încântaţi să anunţăm acest parteneriat global cu Disney, aceştia fiind partenerul perfect pentru a aduce acest serial foarte britanic în casele audienţei din toată lumea. Viziunea lui Russel T. Davies întotdeauna a fost ceva foarte special şi ne angajăm ca fanii din întreaga lume să se bucure de aventurile Doctorului la o scară şi la o ambiţie pe care o merită. Parteneriatul cu Disney va ridica serialul pe culmi şi mai înalte, ajungând la un public nou, acesta fiind un moment foarte special pentru fanii din întreaga lume.”

David Tennat în rolul Doctorului

Alisa Bowen, Preşedinte Disney+: ” Suntem încântaţi de oportunitatea de a aduce noi sezoane din această franciză iubită pe Disney+ şi să introducem serialul noilor generaţii în peste 150 de pieţe. Producţia este o completare perfectă pentru catalogul nostru global în continuă creştere, făcând din Disney+ destinaţia perfectă pentru poveşti excepţionale.”

Preşedinte Disney Branded Television Ayo Davis : ” Doctor Who a captivat imaginaţia familiilor din întreaga lume în ultimii 60 de ani. Suntem încântaţi de parteneriatul cu BBC, de a avea şansa să aducem această franciză legendară – şi viziunea lui Russel T. Davies – la viaţă cu o nouă audienţă globală. Pregătiţi-vă şurubelniţele sonice şi fiţi gata să călătoriţi prin timp şi spaţiu!”

Catherine Tate în rolul lui Donna Noble, una dintre însoţitoarele celui de-al 10-lea Doctor, interpretat de David Tennat

CEO Rebecca Glashow, distribuţia globală pentru BBC Studios: ” Suntem încântaţi să ne unim forţele cu un partener care ne împărtăşeşte viziunea şi ambiţia pentru unul din cele mai celebre seriale din istoria Marii Britanii. Sunt veşti nemaipomenite pentru toată lumea care iubeşte Doctor Who, cât şi pentru noii fanii care se vor bucura de această producţie prin intermediul acestui parteneriat durabil.”

Producătorii executivi şi co-fondatorii Bad Wolf Jane Tranter şi Julie Gardner: ” Doctor Who să aibă susţinerea a două dintre cele mai inovative şi respectate organizaţii media este o mărturie a determinării şi a viziunii care reprezintă nucleul serialului. Compania de producţie Bad Wolf este mai mult decât încântată să îşi reia colaborarea alături de Russel T. Davies, iar parteneriatul dintre BBC şi Disney ne susţine să atingem noi culmi, dând viaţă poveştilor incredibile prin spaţiu şi timp ale studiourilor Bad Wolf din Ţara Galilor, pentru fanii din întreaga lume.”

Noile episoade vor ajunge pe micile ecrane în noiembrie 2023, marcând aniversarea de 60 de ani de la apariţia serialului.

David Tennat îl va interpreta pe cel de-al 14-lea Doctor pentru trei episoade speciale, înainte ca Ncuti Gatwa să preia ştafeta în versiunea celui de-al 15-lea Doctor în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru a celebra anunţul, un nou logo a fost dezvăluit, care poate fi observat la începutul articolului.

Sursa: BBC Doctor Who Tv şi Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns