Prima pagină » Dodgeball 2 este în lucru

Dodgeball 2 este în lucru

Vince Vaughn ( stânga), Jordan VanDina ( dreapta) Prin bunăvoinţa colecţiei Sam Jones

Actorul Vince Vaughn se va întoarce şi cel mai probabil va fi şi producătorul continuării Dodgeball, cu scenariul de Jordan VAnDina ( The Binge, Animaniacs 2020), fiind în dezvoltare timpurie la 20th Studios.

Deşi Rawson Marshall Thurber a scris şi a regizat primul film pentru 20th Century Fox, nu este clar dacă acesta se va întoarce şi nu se ştie cine este regizorul la momentul de faţă. La fel de neclar este cine i se va alătura lui Vince Vaughn, distribuţia primului film fiind alcătuită dintr-o pleiadă de actori talentaţi, printre care:  Ben Stiller, Christine Taylor, Justin Long, Stephen Root, Alan Tudyk, Joel David Moore, Chris Williams, Missi Pyle, Gary Cole, Jason Bateman, William Shatner, cât şi regretatul Rip Torn.

O comedie sportivă irevenţioasă care a înregistrat un total de 168 milioane de dolari la un buget de 20 de milioane,  Dodgeball: A True Underdog Story spune povestea lui Pete LaFleur ( Vince Vaughn) şi a unui grup de inadaptaţi asociaţi cu afacerea sa, sala de sport Average Joe. Acţiunea se concentrează asupra selecţionării într-un turneu de dodgeball din Las Vegas, premiul cel mare fiind 50.000 $, cu scopul de a nu-şi pierde iubita sală de sport în faţa competiţiei, Globo Gym, o reţea corporativă de săli de fitness, condusă de White Goodman ( Ben Stiller).

Tot ceea ce se ştie despre intrigă este că va continua povestea personajului jucat de Vince Vaughn. Scenariul scris de Jordan VanDina se inspiră dintr-o idee concept a lui Vince Vaughn.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns