Prima pagină » Dopinder şi Blind Al revin în noul Deadpool

Dopinder şi Blind Al revin în noul Deadpool

De la stânga la dreapta: Karan Soni, Ryan Reynolds drept Deadpool şi Leslie Uggams. Colecţia Everett

Dopinder şi Blind Al revin în noul Deadpool

Potrivit Deadline, mercenarul nostru preferat cu gura mare este însoţit în MCU de către camarazii vechi ai acestuia, în persoana lui Karan Soni şi Leslie Uggams.

Karan Soni şi Leslie Uggams au interpretat celebrele personaje Dopinder şi Blind Al în primele două interpretări a francizei de succes. Aceştia se alătură lui Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin ( The Crown, Pennyworth) şi lui Matthew Macfayden ( Succesion). Nu se cunosc detalii despre personajele ce vor fi interpretate de ultimii doi actori, însă impresia generală este că actriţa va juca un rol negativ.

Regizorul Shawn Levy se va ocupa de direcţia regizorală, Paul Wernick şi Rhett Reese revenind din primele două filme în postura de scenarişti. Preşedintele studiourilor Marvel, Kevin Feige se va alătura lui Ryan Reynolds şi lui Shawn Levy în calitatea de producător.

Această nouă interpretare va reprezenta primul film Deadpool în care studiourile Marvel vor lucra cot la cot cu Ryan Reynolds şi echipa de producţie din spatele primelor două filme.

În ceea ce îi priveşte pe Karan Soni şi Leslie Uggams, ambii o să revină în postura legendarelor roluri, mai precis a taximetristului aghiotant şi a colegei de cameră cu vorbe celebre de duh.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns