Prima pagină » Două personaje-cheie din Indiana Jones 5 nu apar în serial

Două personaje-cheie din Indiana Jones 5 nu apar în serial

Două personaje-cheie din Indiana Jones 5 nu apar în serial

După ce a fost făcut anunţul dezvoltării unui serial pentru platforma Disney+, regizorul filmului Indiana Jones And The Dial Of Destiny a dezvăluit că două personaje-cheie din franciza de filme nu o să-şi facă apariţia în serial.

Harrison Ford a dat viaţă legendarului personaj în Indiana Jones şi Căutătorii Arcei Pierdute, fiind urmat de alte trei continuări. Indiana Jones şi Cadranului Destinului este pentru ultima oară când îl vom vedea pe Harrison Ford mânuind biciul şi purtând celebra pălărie, bucurându-ne şi de reîntoarcerea lui John Rhys-Davies în rolul lui Sallah dar şi de introducerea a noi personaje interpretate de Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Toby Jones, Boyd Holbrook.

Detaliile producţiei Disney+ sunt o necunoscută, fiind atât de devreme în procesul de dezvoltare, însă regizorul viitorului film a răspuns unui fan pe Twitter, spunând că personajul lui Harrison Ford şi al celui interpretat de Phoebe Waller-Bridge nu îşi vor face apariţia.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns