Prima pagină » Elle Fanning este în discuţii pentru a se alătura celui mai nou film Predator

Elle Fanning este în discuţii pentru a se alătura celui mai nou film Predator

Elle Fanning
Credite imagine: MARC PIASECKI/WIREIMAGE

Elle Fanning este în discuţii pentru a se alătura celui mai nou film Predator

Actriţa cunoscută pentru rolul notoriu din serialul The Great ( Ecaterina) – care poate fi urmărit integral pe Max -, este în discuţii cu 20th Century să se alăture lungmetrajului Badlands, film nou din universul Predator.

Detalii despre cel mai nou film Predator

Proiectul The Badlands va fi regizat de Dan Trachtenberg, cineastul din spatele filmului de succes Prey, a cărei acţiune se desfăşoară în 1719, în prim plan fiind actriţa debutantă Amber Midthunder în rolul unei tinere Comanche pusă faţă în faţă cu un Predator. Filmul a reprezentat un succes în rândul criticilor şi a fost cea mai vizionată premieră de film pe Disney+, sub brandul Star/ Hulu, în toate teritoriile unde platforma de streaming este disponibilă, în primele trei zile de la lansarea producției.

Dan Trachtenberg a făcut din nou echipă cu scenaristul Prey pentru povestea Badlands, acesta din urmă ocupându-se de scenariu. Publicaţia a dezvăluit în luna februarie faptul că 20th Century are mai multe proiecte Predator în dezvoltare, Dan Trachtenberg ocupând poziţia unui fel de Kevin Feige. 20th Century nu a oferit comentarii.

Franciza Predator şi-a cunoscut popularitatea începând cu filmul din 1987, cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal. A urmat apoi Predator II, Danny Glover fiind în prim plan, filmul de ansamblu din 2010 şi cea mai nouă interpretare live-action din 2018. Au existat de asemenea nenumărate filme comune Predator şi Alien în care creaturile extraterestre a trebuit să îşi măsoare muşchii.

Intriga pentru proiectul Badlands nu este cunoscută, însă publicaţia spune că acţiunea nu se va desfăşura în trecut precum Prey, ci cândva în viitor. De asemenea, nu se cunosc informaţii în privinţa modelului de lansare – direct pe streaming sau un debut la cinema.

Actriţa Elle Fanning este o laureată a trei Globuri De Aur, câştigând de asemenea şi o nominalizare Emmy pentru interpretarea Ecaterinei Cea Mare din serialul The Great. Palmaresul acesteia include rolul prinţesei Aurora din filmele Maleficent, cât şi a lui Alice Dainard în filmul Super 8 a lui J.J. Abrams.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns