Prima pagină » Disney+ prezintă live „Elton John: Concertul de Rămas-Bun de pe Stadionul Dodger”

Disney+ prezintă live „Elton John: Concertul de Rămas-Bun de pe Stadionul Dodger”

ELTON JOHN VA SUSȚINE ULTIMUL SHOW ÎN AMERICA DE NORD CE VA FI DIFUZAT LIVE ÎN EXCLUSIVITATE PE DISNEY+ PE 21 NOIEMBRIE

La aproape 50 de ani de la legendara reprezentație a lui Elton John pe stadionul Dodger, acest eveniment muzical live de la Disney Branded Television va servi drept preambul pentru documentarul original Disney, „Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend”, de la regizorii RJ Cutler și David Furnish.

Pe 25 octombrie, în urmă cu 47 de ani, legendara prestație a lui Elton John pe stadionul Dodger i-a adus celebritatea la nivel global, iar anul acesta pe 21 noiembrie, Elton John va închide capitolul, revenind pe stadionul Dodger pentru a ne încânta cu ultimul său spectacol nord-american. Difuzat în exclusivitate în direct pe Disney+, „Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” este un concert eveniment global, original, live, unic în viață, care oferă fanilor din întreaga lume un loc în primul rând pentru a asista la magia revoluționară a Omului Rachetă, din nou pe stadionul Dodger.

Istorica transmisiune live ce va dura trei ore și care este realizată de Disney Branded Television și produsă de Fulwell 73 Productions și Rocket Entertainment, îl va prezenta pe Elton John așa cum publicul nu l-a mai văzut până acum, aducând un omagiu evenimentului din 1975 care i-a consolidat succesul global. Concertul va începe cu „Countdown to Elton Live” de pe stadionul Dodger, la ora 5:55 a.m.

Poster

Declarații Elton John

„Să simt din nou energia celor mai mari fani, nu doar a celor prezenți pe stadionul Dodger, ci și a celor care ne urmăresc live din întreaga lume, va fi cu adevărat special pentru mine”, a declarat Elton John. „Sunt încântat să sărbătoresc această seară memorabilă la nivel global. Sper ca toată lumea să simtă puterea și bucuria de a cânta pe o scenă emblematică precum Dodger. La fel ca acum aproape 50 de ani”.

Despre producție

„Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” va comemora o seară de referință în istoria muzicii în timp ce va fi susținut în timp real pe stadionul Dodger, oferind celor peste 50.000 de fani prezenți și a nenumăraților admiratori din întreaga lume, șansa rară de a se bucura de cele mai mari hituri ale artistului din ultimii 50 de ani. De asemenea, artiști câștigători ai premiilor GRAMMY® Dua Lipa, Kiki Dee și Brandi Carlile se vor alătura simbolului muzical Elton John pe scenă pentru a-I aduce un omagiu artistului și carierei sale legendare.

După ce a colaborat cu multe staruri de-a lungul deceniilor, Elton John a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume în 2021, revenind în topurile muzicale împreună cu Dua Lipa pentru recentul lor hit Cold Heart (PNAU REMIX), care a ajuns pe locul 7 în topul Billboard Hot 100, pe locul 1 în clasamentul Hot Dance/Electronic Songs și pe locul 1 în topul single-urilor din Marea Britanie la lansarea sa. Melodia a fost difuzată de peste 1 miliard de ori pe Spotify în întreaga lume și a câștigat recent premiul Top Dance/Electronic Song la ediția 2022 a Billboard Music Awards. Cold Heart (PNAU REMIX), este o combinație a celor mai emblematice piese ale lui Elton John, inclusiv Sacrifice și Rocket Man.

Kiki Dee și Elton John au făcut valuri în urmă cu aproape 50 de ani cu piesa Don’t Go Breaking My Heart, care a marcat al treilea single de sine stătător al lui Elton John, după Lucy In The Sky With Diamonds și Philadelphia Freedom.

Brandi Carlile este o fană a legendei internaționale încă de când avea 11 ani și a fost gazda celei de-a 30-a ediții anuale a Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party. Pe cei doi îi leagă o prietenie de-o viață, iar în 2021 au lansat Simple Things, care a făcut parte din albumul The Lockdown Sessions al lui Elton John.

Trailer

Declarații ale producătorilor

„Impactul lui Sir Elton John asupra muzicii și culturii este de neegalat, iar acest concert-eveniment va fi cu siguranță unul care va rămâne în cărțile de istorie”, a declarat Ayo Davis, președinte al Disney Branded Television. „Suntem încântați să aducem această experiență exclusivă, de aproape, din culise până în primele rânduri, pentru publicul din întreaga lume, în direct pe Disney+”.

„După ce am crescut în Anglia în anii ’80 și ’90, noi, ca toți cei din generația noastră, ne putem gândi la nenumărate momente în care muzica lui Elton a fost coloana sonoră a vieții noastre”, au spus Gabe Turner și Ben Winston de la Fulwell 73 Productions, într-o declarație comună. „Să putem lucra cu Sir Elton și cu echipa Disney la ceea ce va deveni, fără îndoială, un reper cultural și este un moment de vârf atât la personal, cât și profesional, pentru care suntem foarte recunoscători”.

Această seară spectaculoasă va servi drept preambul pentru mult anticipatul documentar original Disney din 2023 „Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend”, realizat de R.J. Cutler, nominalizat la Oscar®, și regizorul David Furnish. Documentarul va prezenta imagini inedite de la repetiții și concerte din ultimii 50 de ani, din arhiva personală și interviuri exclusive. Portretul lui Elton John va evidenția, de asemenea, ultimele sale luni de turneu și o privire retrospectivă asupra primilor cinci ani extraordinari ai carierei sale, între 1970 și 1975, când a lansat 10 albume emblematice, dintre care șapte au ajuns pe locul 1 în topurile Billboard, devenind un fenomen global. Filmul va participa la festivaluri și va rula în cinematografe înainte de a fi difuzat pe Disney+.

Echipa de producție

„Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” este produs de Fulwell 73 Productions și Rocket Entertainment. Fulwell 73 Productions a produs și surprins unele dintre cele mai mari momente din istoria muzicii, inclusiv petrecerea lui Elton John (AIDS Foundation) de la Premiile Academiei, „Adele: One Night Only”, „Bruno Mars: 24K Magic Live at The Apollo”, Global Citizen și multe altele. Producătorii executivi ai Fulwell 73 Productions sunt Gabe Turner, Ben Winston, Emma Conway și Sally Wood, care este și showrunner. Pentru Rocket Entertainment, Elton John, David Furnish și Luke Lloyd Davies sunt producători executivi. RJ Cutler este producător executiv. Pentru Disney Branded Television, Marc Buhaj este vicepreședinte, unscripted și nonfiction, iar Nicole Silveira este vicepreședinte, unscripted.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns