Prima pagină » Prinţesa Diana a fost distribuită în Deadpool 3

Prinţesa Diana a fost distribuită în Deadpool 3

Emma Corrin, actriţă care a interpretat-o pe prinţesa Diana în sezonul 4 şi 5 din The Crown

Prinţesa Diana a fost distribuită în Deadpool 3

Actriţa nominalizată la premiile Emmy s-a alăturat distribuţiei Deadpool 3 compusă din Ryan Reynolds şi Hugh Jackman.

Actorul Ryan Reynolds a făcut publică vestea pe Twitter, recent:” Un nou talent în familie! În familia distribuţiei Deadpool. Care este un fel de familie, dar cu mai puţine înjurături. Bun-venit în echipă, Emma Corrin!”

Detaliile despre personajul interpretat de actriţă nu au fost dezvăluite, dar impresia generală este că va juca un rol negativ.

Actriţa Emma Corrin, pe lângă rolul prinţesei Diana din The Crown, mai este cunoscută şi pentru rolul din serialul Pennyworth şi filmul My Policeman.

Primele două lungmetraje Deadpool au fost realizate de către fostul studio 20th Century Fox, aducându-i în lumina reflectoarelor atât pe Ryan Reynolds cât şi pe mercenarul cu gura-mare. Proprietatea a fost mutată apoi la Disney în urma achiziţiei Fox de către Walt Disney Company, iar ce-a de-a treia interpretare din franciza de succes va reprezenta primul film Rated R în Universul Cinematografic Marvel.

Noua versiune a filmului Deadpool l-a ispitit pe Hugh Jackman să revină în pielea binecunoscutului Wolverine. Actorul care la momentul debutului Logan a declarat că va fi pentru ultima oară când îl va interpreta pe Wolverine, a surprins întreaga lume când şi-a anunţat revenirea, în luna septembrie.

Regizorul Shawn Levy se va ocupa de cârma noului film, în urma colaborării cu Ryan Reynolds la filmele Free Guy şi The Adam Project. Acesta a fost de asemenea şi regizorul filmului Reel Steal, la care a colaborat cu Hugh Jackman, actorul interpretând rolul principal. Cineastul şi-a exprima în mod public dorinţa de a-i aduce pe cei doi într-un proiect, în timpul promovării pentru The Adam Project.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns