Prima pagină » Eragon în dezvoltare pentru Disney+

Eragon în dezvoltare pentru Disney+

Christopher Paolini, autorul tetralogiei Moştenirea

Eragon în dezvoltare pentru Disney+

Eragon se avântă din nou din filele paginilor pe ecranele noastre, un serial live-action fiind în lucru pentru Disney+ , autorul Christopher Paolini fiind cooptat drept co-producător şi co-scenarist.

Autorul a confirmat vestea pe Twitter, declarând pentru fanii seriei de cărţi: „Sunteţi cei mai buni fani.”

El şi-a îndemnat fanii în 2021 să preseze compania Disney pentru o ecranizare adecvată, filmul din 2006 fiind un eşec financiar, dar şi printre critici şi fani.

Serialul live-action s-ar baza pe tetralogia de cărţi din colecţia Moştenirea, prima fiind publicată în 2003. Seria include: Eragon, Cartea primului născut, Brisingr, Moştenirea.

Potrivit The Wrap, Disney nu a oferit comentarii.

Cartea spune povestea unui băiat crescut la fermă pe nume Eragon ce descoperă un ou de dragon şi o creşte pe Saphira drept camaradul său. Astfel Eragon învaţă să fie un Cavaler al dragonilor, un ordin străvechi de războinici ce protejează ţinutul, cu scopul de a birui un rege tiranic pe nume Galbatorix şi de a elibera întreg Alagaësia de sub jugul său.

Cele patru cărţi din seria Moştenirea s-au vândut în 33,5 milioane de copii în toată lumea, dezvoltând o comunitate pasionată. Popularitatea cărţilor a dus la ecranizarea primei cărţi în 2006, sub sigla studiourilor Fox, cu Ed Speeling, Jeremy Irons, John Malkovich şi Djimon Hounsou, însă a fost demontată de critici şi fani, iar în ciuda unor încasări de 250 de milioane de dolari la un buget de 100 de milioane, nu a primit o continuare. În 2021 autorul s-a alăturat campaniei Twitter #EragonRemake după ce fanii au promovat subiectul în primele locuri.

Surse pentru titlurile în română: Editura Rao

Sursa articolului iniţial: Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming ce cuprinde titluri de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții pentru divertisment general, Star.
Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns