Prima pagină » Familia Simpson, Burgerii lui Bob şi Family Guy au primit sezoane noi

Familia Simpson, Burgerii lui Bob şi Family Guy au primit sezoane noi

Drepturi pentru imagini: FOX

Familia Simpson, Burgerii lui Bob şi Family Guy au primit sezoane noi

Studiourile Fox au comandat câte două sezoane de fiecare pentru serialele lor aclamate, Familia Simpson, Burgerii lui Bob şi Family Guy.

Reînnoirile garantează sezoanele 14-15 pentru Burgerii lui Bob, sezoanele 22-23 pentru Family Guy şi sezoanele-record 35-36 pentru Familia Simpson, simbolizând una dintre cele mai longevive producţii animate din istoria televiziunii.

„Cu acest trio de reînnoiri, celebrăm excelenţa în cadrul diviziei animaţie de la FOX, cât şi a parteneriatului longeviv alături de 20th Television şi munca genială a creatorilor şi a actorilor ce dau viaţă acestor personaje îndrăgite. Peste 30 de ani pentru Familia Simpson, peste 20 de ani pentru Family Guy şi peste zece ani pentru Burgerii lui Bob demonstrează influenţa genului animat şi afinitatea fanilor pentru aceste animaţii clasice irevenţioase „, a declarat Michael Thorn, preşedintele Fox Entertainment pentru producţii de televiziune.

Toate cele trei se clasifică în top 10 Cele mai urmărite animaţii de tip comedie pentru 2022-2023, în 2023 Familia Simpson fiind pe 4, Family Guy pe 5 şi Burgerii lui Bob pe 2, ieşind fruntaşe pentru un al doilea an consecutiv.

În plus, FOX au folosit serialele pentru a lansa The Great North şi pentru a dezvolta serialele Krapopolis şi Grimsburg.Family Guy deţine recordul pentru cel mai urmărit program FOX de până acum şi continuă tendinţa acesta.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns