Prima pagină » Fereastra de lansare pentru filmul Mandalorianul şi Grogu

Fereastra de lansare pentru filmul Mandalorianul şi Grogu

Fereastra de lansare pentru filmul Mandalorianul şi Grogu

Viitorul lungmetraj Star Wars, Mandalorianul şi Grogu ţinteşte momentan o fereastră de lansare pentru anul 2026.

Potrivit CEO-ului Disney, via contului de Twitter / X al jurnalistului The Hollywood Reporter, Borys Kit, Mandalorianul şi Grogu va fi într-adevăr primul lungmetraj Star Wars care va debuta pe marele ecran. Liderul Disney a dezvăluit că proiectul se va lansa în cinematografele din toată lumea cel mai probabil peste doi ani.

Dincolo de această fereastră, este incert când fanii Star Wars pot să-i revadă pe Din şi pe Grogu pe marele ecran, detalii suplimentare nefiind furnizate.

Mandalorianul şi Grogu este un proiect rezultat în urma succesului The Mandalorian, care a debutat în 2019 pe Disney+. Cu acţiunea plasată la cinci ani după Întoarcerea lui Jedi, serialul spune povestea lui Din Djarin, un copil abandonat şi primit în sânul grupului religios Copiii Gărzii, devenit mai târziu un vânător de recompense şi care ajunge să aibă în grijă un fost Padawan Jedi al speciei Yoda, Grogu.

Creatorul The Mandalorian se va ocupa de scenariul şi regia viitorului lungmetraj, primul debut cinematografic de la Războiul Stelelor: Skywalker – Ascensiunea. Dave Filoni a refuzat să confirme dacă următoarea interpretare a aventurilor lui Djin şi Grogu va lua locul sezonului 4.

Mandalorianul şi Grogu se îndreaptă pe marele ecran

Lungmetrajul Mandalorianul și Grogu va fi primul lungmetraj dintr-o serie de proiecte viitoare aflate în dezvoltare – incluzând filmul regizat de Sharmeen Obaid-Chinoy ce va avea loc la 15 ani după Războiul Stelelor: Skywalker – Ascensiunea, povestea principală având-o în prim-plan pe Rey, care va reconstrui Ordinul Jedi, Daisy Ridley revenind în rolul său din trilogia sequel – filmele regizate de James Mangold și Dave Filoni, care în momentul de față se ocupă cu dezvoltarea celui de-al doilea sezon din Ahsoka, printre alte proiecte.

Filmul lui James Mangold va avea loc la începuturile formării Ordinului Jedi şi la începutul apariţiei a ceea ce este cunoscut apoi ca Forţa, intriga fiind plasată cu 25.000 de ani înaintea evenimentelor din O Nouă Speranţă, în timp ce filmul lui Dave Filoni va avea loc în timpul perioadei Noii Republici – dupa evenimentele din Întoarcerea lui Jedi şi înainte de Trezirea Forţei – și va fi concluzia serialelor Star Wars.

Alte proiecte Star Wars aflate în dezvoltare sunt cele ale lui Taika Waititi şi Shawn Levy, cât şi viitorul film Lando Calrissian.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns