Prima pagină » Ferestra de lansare pentru Toy Story 5, Frozen 3 & Zootopia 2

Ferestra de lansare pentru Toy Story 5, Frozen 3 & Zootopia 2

Ferestra de lansare pentru Toy Story 5, Frozen 3 & Zootopia 2

În timpul primului raport trimestrial, Disney şi-a dezvăluit perspectivele pe termen lung şi planurile de viitor. Aceştia, de asemenea, au dezvăluit ferestrele de lansare pentru cele mai aşteptate franciza, printre care şi Toy Story 5.

Ce-a de-a cincea interpretarea a mult iubitei francize Toy Story se va lansa în 2026, alături de Frozen 3. Nu au primit o dată de lansare concretă, însă cel mai probabil acest lucru se va schimba, odată cu apropierea de datele de lansare.

În ceea ce priveşte Zootopia/ Zootropolis 2, Disney au dezvăluit că acesta va debuta pe 26 noiembrie 2025.

Deşi nu au fost dezvăluite prea multe despre aceste filme, CEO-ul Disney au declarat în luna noiembrie că Frozen 3 este în lucru şi că deja se lucrează la dezvoltarea poveştii pentru Frozen 4.

Cel de-al patrulea film Toy Story a fost apreciat atât de critici, cât şi de fani, iar Zootopia sau Zootropolis la noi a întâlnit acelaşi succes la momentul lansării, în 2016.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns