Prima pagină » Filmările pentru „Gardienii Galaxiei: Vol 3” se vor încheia într-o săptămână

Filmările pentru „Gardienii Galaxiei: Vol 3” se vor încheia într-o săptămână

Filmările pentru „Gardienii Galaxiei: Vol. 3” se vor încheia într-o săptămână
Gardienii Galaxiei: Vol. 3

Filmările pentru „Gardienii Galaxiei: Vol 3” se vor încheia într-o săptămână. James Gunn, regizorul și scenaristul filmului, a confirmat într-o postare de pe Twitter această informație. Filmul va avea premiera în cinematografe pe 5 mai 2023.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1518592259905794048

Despre Gardienii Galaxiei: Vol. 3

Printre noile talente din distribuția „Gardienii Galaxiei: Vol. 3” se află Will Poulter în rolul lui Adam Warlock și Chukwudi Iwuji (Peacemaker) într-un rol momentan nedezvăluit.

Producția e foarte mare. James și cu mine reluăm de unde am rămas, [personajul] e foarte diferit față de Murn. Necesită chestii diferite de la mine. Modul cum lucrează James cu mine e cam la fel, adică are încredere în alegerile mele – dar în același timp când îi dau eu lui de ales, e gata să meargă mai departe. Mă face să mă forțez. Acest personaj necesită un extremism de care n-am avut nevoie în Peacemaker. Relația noastră rămâne la fel, una de bucurie, iubire și încredere reciprocă.

Chukwudi Iwuji către Variety despre personajul său.

Iwuji, a adăugat de asemenea următoarele:

E mult mai diferit. Murn e un tip retras cu ieșiri nervoase și pline de emoții. Cu ce am de-a face e un tip complet diferit, care, să zicem, e opusul lui Murn în multe feluri. E o lume și un univers complet diferite.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns