Prima pagină » Filmările “The Guardians of the Galaxy Holiday Special” au fost încheiate

Filmările „The Guardians of the Galaxy Holiday Special” au fost încheiate

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (Marvel Studios/Disney+)

Filmările „The Guardians of the Galaxy Holiday Special” au fost încheiate astăzi, informație confirmată de către regizorul James Gunn. Filmul Disney+ a fost anunțat în timpul prezentării Marvel Studios din cadrul Zilei Acționarilor The Walt Disney Company din decembrie 2020.

Filmul va fi lansat pe Disney+ în timpul sărbătorilor de iarnă a anului 2022, și va reprezenta o etapă provizorie între „Thor: Iubire și Tunete” și „Gardienii Galaxiei: Volumul 3”.

Filmările „The Guardians of the Galaxy Holiday Special” au fost încheiate

Filmările pentru acest film au fost realizate concomitent cu filmările pentru „Gardienii Galaxiei: Vol. 3”, iar astăzi, James Gunn, scenarist și regizor al filmului, a publicat pe Twitter confirmarea încheierii filmărilor pentru această producție Disney+.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1518602824703102976

Despre The Guardians of the Galaxy Holiday Special

În momentul actual, nu se știu prea multe despre filmul original Disney+ „The Guardians of the Galaxy Holiday Special”. Însă postarea lui James Gunn confirmă faptul că în film vor apărea Mantis, Nebula, Rocket, Groot, Cosmos, Groot, Kraglin, Drax și Starlord prin ornamentele din imagine. De asemenea, Groot se pare că va crește față de când l-am văzut ultima dată în „Răzbunătorii: Sfârșitul Jocului”.

Primele două filme „Gardienii Galaxiei” vor fi disponibile pe Disney+ din 14 iunie în România.

Despre Disney+

Disney+ este un serviciu de streaming deținut și operat de The Walt Disney Company. Serviciul cuprinde conținut de la marile companii și studiori ale Disney. Inclusiv Walt Disney Studios, Pixar Animation, Marvel Studios, Lucasfilm, National Geographic, 20th Century Fox, Searchlight Pictures, FX și multe altele. Conținutul va fi organizat pe 6 „hub-uri” principale, și anume Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, ce va avea conținutul pentru o audiență mai matură. Vă puteţi abona la buletinul informativ Disney+ aici.

Disney+ s-a lansat pe 12 noiembrie 2019 în SUA, Canada și Țările de Jos, pentru ca mai apoi în 2020 și 2021 să se extindă în mai multe teritorii din Europa și Asia.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns