Prima pagină » Filmele MCU au fost amânate

Filmele MCU au fost amânate

Logo-ul Răzbunătorilor este proiectat pe orizontul Centrului de afaceri din Singapore, în cadrul unui eveniment al fanilor Marvel pentru filmul Răzbunătorii: Războiul Infinitului, pe data de 16 aprilie 2018. REUTERS/Feline Lim

Filmele MCU au fost amânate

Walt Disney a anunţat amânarea lansărilor cinematografice pentru mai multe filme Marvel printre care Blade, Cei Patru Fantastici şi Răzbunătorii: Războaiele Secrete.

Blade pierzându-şi regizorul ca urmare a neconcordanţelor de planificare, la începutul lunii septembrie, Marvel a luat hotărârea de a opri temporar producţia, în căutarea unui nou regizor. Drept efect, lansarea filmului Blade a fost reprogramată pentru ziua de 6 septembrie 2024, în loc de 3 noiembrie 2023, modificare ce a afectat graficul de lansare al MCU.

Ca atare, Deadpool 3 a fost mutat de pe 6 septembrie 2024 pe 8 noiembrie 2024;

  • Cei Patru Fantastici de pe 8 noiembrie 2024 pe 14 februarie 2025;
  • Un film Marvel fără titlu de pe 14 februarie 2025 pe 7 noiembrie 2025;
  • Răzbunătorii: Războaiele Secrete de pe 7 noiembrie 2025 pe 1 mai 2026;
  • Un film Marvel fără titlu cu data de lansare 1 mai 2026 a fost eliminat din graficul de lansare

O sursă anonimă Reuters a dezvăluit că Marvel profită de oprirea producţiei pentru a găsi un scenarist care să lucreze în tandem cu Beau DeMayo ( Moon Knight), scenaristul principal pentru Blade.

O sursă de încredere a dezvăluit pentru The Hollywood Reporter faptul că Marvel intenţionează să nu lase lucrurile în aer în situaţia Blade, asta traducându-se prin întârzieri.

Antieroul Marvel Blade şi-a făcut apariţia în revista de bandă desenată Mormântul lui Dracula, scris de Marv Wolfman în 1973, acesta primindu-şi adaptarea cinematografică în Blade, Blade II şi Blade Trinity.

Sursa: Reuters 

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns