Prima pagină » Filmele MCU suportă repercusiunile grevei actorilor

Filmele MCU suportă repercusiunile grevei actorilor

Filmele MCU suportă repercursiunile grevei actorilor

Deadline a dezvăluit că Deadpool 3 nu va putea să fie lansat în luna mai. Chiar și cu finalizarea grevei în câteva săptămâni, repornirea filmărilor la începutul anului 2024 – producția fiind considerată pe jumătate completată -, toate acestea nu reprezintă un factor pentru o lansare în luna mai.

Potrivit Deadline, situația este destul de complicată din pricina eforturilor de regrupare a echipelor de producție șamdp. Și este doar cazul lui Deadpool 3, alte studiouri fiind nevoite să facă alte aranjamente pentru blockbusterele din 2024.

Este cu bătaie lungă, însă potrivit surselor Deadline, Captain America: Brave New World, cu data inițială de lansare pe 3 mai, apoi pe 26 iulie, este posibil să fie mutat înapoi în luna mai, fiind într-un stadiu mai avansat al producției.

Potrivit publicației, mai există opțiunea lunii noiembrie 2024 pentru lansarea Deadpool 3, fiind o lună viabilă atât pentru Black Panther 2, Thor: Ragnarok sau pe 20 decembrie, data de lansare pentru Thunderbolts.

Primele două filme Deadpool au fost lansate sub bannerul 20th Century Fox, însumând un total de 1,65 miliarde de dolari, cea de-a treia interpretare fiind primul proiect Deadpool sub conducerea studiourilor Marvel.

În decursul anului trecut, regizorul Shawn Levy a dezvăluit că noul film va respecta atât nuanţa, cât şi tonalitatea adultă a primelor două filme, scenariştii filmului reconfirmând întreaga susţinere din partea Disney.

Shawn Levy a mai declarat că cea de-a treia versiune va evita folosirea în exces a studiourilor virtuale, optând pentru filmarea la fața locului, în locații fizice. Acesta a completat că proiectul va împrumuta elemente din Midnight Run, 48 Hours și Planes, Trains and Automobile.

Disney nu a făcut un anunț oficial și nu a răspuns la solicitarea Deadline.

Sursa: Deadline

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns