stiridisneyplus.ro

Prima pagină » Filmul Avatar scos de pe Disney+

Filmul Avatar scos de pe Disney+

Filmul Avatar scos de pe Disney+

Filmul Avatar a fost scos de pe Disney+ înainte de relansarea acestuia în cinematografe pe 23 septembrie 2022. Iar din 16 decembrie, un al doilea film, intitulat Avatar: Calea Apei va fi lansat în cinematografe.

Filmul Avatar a fost scos de pe Disney+

Disney a scos filmul Avatar de la 20th Century Studios fără să anunțe abonații în avans. Deși Disney scoate titluri de la 20th Century Studios în SUA din cauza contractelor cu alte servicii de streaming, filmul acesta a fost scos la nivel global.

Ștergerea filmului de pe Disney+ înainte de relansarea cinematografică a fost probabil realizată cu motivul de a încuraja mai multe persoane să meargă să-l vadă la cinema. Când Avatar va reveni, eventual, pe Disney+, ar trebui să ne așteptăm să fie adăugată versiunea îmbunătățită. Însă, nu a fost încă anunțată o dată pentru revenirea filmului pe Disney+.

Despre Avatar: Calea Apei


Sinopsis: Jake Sully locuiește cu noua sa familie pe planeta Pandora. Atunci când o amenințare din trecut revine, pentru a termina ceea ce a început anterior, Jake trebuie să acționeze împreună cu Neytiri și cu armata rasei Na’vi pentru a-și proteja planeta.

Trailerul subtitrat al filmului Avatar: Calea Apei

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns