Prima pagină » Filmul Blade îl cooptează pe creatorul True Detective

Filmul Blade îl cooptează pe creatorul True Detective

Nic Pizzolatto ( – stânga – creatorul True Detective), Mahershala Ali ( dreapta) GREGG DEGUIRE/GETTY IMAGES; EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES

Filmul Blade îl cooptează pe creatorul True Detective

Scenaristul Nic Pizzolatto a trecut la Marvel.

Creatorul unuia dintre cele mai aclamate serii antologice de investigaţie, True Detective, a fost cooptat pentru filmul Blade, adaptarea live-action a studiourilor Marvel, cu Mahershala Ali în rolul vampirului titular.

Această evoluţie marchează o reuniune neoficială True Detective, actorul fiind protagonistul principal în cel de-al treilea sezon al serialulului.

Producţia Blade ţinteşte sfârşitul lunii mai pentru debutul producţiei, Yann Demange, regizorului episodului pilot Lovecraft Country ocupându-se de direcţia regizorală.

Proiectul a început să îşi completeze lista de actori, Mia Goth, regina horror-ului, fiind cel mai nou actor selectat, Delroy Lindo alăturându-se în 2021.

Michael Starrbury, nominalizat la premiile Emmy pentru When They See Us, a finalizat o versiune finală a scenariului, însă noul scenarist o să lucreze pe varianta precedentă, fâcând acest lucru de câteva săptămâni.

Antieroul Blade a fost creionat de Marv Wolfman şi de Gene Colan în 1973, în banda desenată Mormântul lui Dracula. Jumătate om, jumătate vampir, acesta vânează vampiri pentru a-şi răzbuna mama, fiind asasinată de către unul dintre aceştia în timpul naşterii sale. Personajul a devenit popular în anii ’90 când New Line au adaptat benzile desenate pentru marele ecran, Wesley Snipes fiind vampirul titular.

Creatorul True Detective a fost în trecut romancier şi nuvelist înainte de a deveni un nume în domeniu. Primul sezon a devenit o producţie în vogă datorită tonului misterios şi înfiorător, a dezvoltării personajelor şi a interpretărilor. Mahershala Ali a fost protagonistul celui de-al treilea sezon, câştigând o nominalizare Emmy pentru interpretarea sa.

Nic Pizzolatto lucrează la o abordare modernă pentru Cei Şapte Magnifici, inspirându-se din adaptarea cinematografică care i-a avut în prim plan pe Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, el fiind co-scenarist la vremea respectivă.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns