Prima pagină » Filmul Blade şi-a găsit regizorul

Filmul Blade şi-a găsit regizorul

Yann Demange VIVIEN KILLILEA/GETTY IMAGES; MARVEL

Filmul Blade şi-a găsit regizorul

Blade este din nou scos din teacă, de data aceasta cu un nou set de artişti.

Yann Demange, regizorul episodului-pilot Lovecraft Country, a fost ataşat să se ocupă de cârma regizorală a noului Blade, cu Mahershala Ali încă în rolul protagonistului.

Michael Starrbury, scenaristul nominalizat la premiile Emmy pentru un episod al miniseriei When they see us, regizat de Ava Duverney, a fost cooptat să scrie o nouă versiune a poveştii.

Această nouă echipă de artişti reia dezvoltarea proiectului, după ce anterior întâmpinase piedici creative.

Studiourile Marvel au luat decizia de a nu presa lucrurile în căutarea unui alt regizor, preferând o întreagă remaniere a întregii structuri. Asta a implicat găsirea unui alt scenariu, Mahershala Ali fiind personal implicat în acest proces.

Detaliile proiectului rămân o necunoscută, dar se intenţionează o abordare mai sumbră în ton, fiind totodată deschisă posibilitatea găsirii unui numitor comun cu trilogia filmelor vechi.

Perspectiva este pornirea producţiei în 2023 în Atlanta, menţinându-se data de 6 septembrie 2024 drept data de lansare.

Antieroul Blade a fost creionat de Marv Wolfman şi de Gene Colan în 1973, în banda desenată Mormântul lui Dracula. Jumătate om, jumătate vampir, acesta vânează vampiri pentru a-şi răzbuna mama, fiind asasinată de către unul dintre aceştia în timpul naşterii sale.

Palmaresul lui Yann Demange include producţii tv, dar şi lungmetraje de tip thriller, inclusiv binecunoscutul White Boy Rick. În momentul de faţă acesta lucrează la o reinterpretare a legendarului Scanners, pentru HBO, pe care îl va regiza.

Palmaresul lui Michael Starrbury include producţia The Inevitable Defeat of Mister & Pete, cu The Come Up în preproducţie.

Sursa: The Hollywood Reporter

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns