Prima pagină » Filmul Blade şi-a pierdut regizorul

Filmul Blade şi-a pierdut regizorul

Filmul Blade şi-a pierdut regizorul

Odată cu plecarea lui Bassam Tariq, filmul live-action Blade şi-a pierdut regizorul, conform unei declaraţii de presă Marvel.

Nicio înlocuire nu a fost făcută publică la momentul actual. Data de lansare a filmului, anume 3 noiembrie 2023, nu a suferit modificări la momentul de faţă. Nu se cunosc detalii asupra modului în care această evoluţie a lucrurilor va afecta debutul filmărilor.

„Din pricina diferitelor modificări suferite de programul de producţie, Bassam Tariq nu mai plănuieşte să meargă mai departe alături de Marvel Studios, dar va rămâne în funcţia de producător executiv. Îi suntem îndatoraţi pentru efortul depus până acum.”

Regizorul Bassam Tariq a înaintat de asemenea o declaraţie de presă în care le mulţumeşte celor de la Marvel pentru şansa oferită, precizând că au alcătuit o distribuţie şi o echipă de nota 10. Acesta completează spunând că de abia aşteaptă să vadă direcţia abordată de următorul regizor.

Sursa. Coming Soon

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns