Prima pagină » Filmul câştigător al premiului Oscar, Poor Things, debutează pe Disney+ pe 27 martie

Filmul câştigător al premiului Oscar, Poor Things, debutează pe Disney+ pe 27 martie

În regia lui Yorgos Lanthimos, cu Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe,Ramy Youssef și Jerrod Carmichael în distribuție.

Filmul „Poor Things” („Sărmane creaturi”) care a câștigat 4 premii Oscar® (Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun design de producție, Cel mai bun design vestimentar, Cel mai bun machiaj și coafură) și 5 premii BAFTA (Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun design de producție, Cel mai bun design vestimentar, Cel mai bun machiaj și coafură, Cele mai bune efecte vizuale), va fi disponibil din 27 martie doar pe Disney+ în România.

De la regizorul Yorgos Lanthimos și producătoarea Emma Stone vine povestea incredibilă și evoluția fantastică a Bellei Baxter (în interpretarea Emmei Stone), o tânără readusă la viață de către strălucitul și excentricul om de știință Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Sub protecția lui Baxter, Bella este entuziasmată să învețe. Dornică să exploreze zona mondenă care îi lipsește, Bella fuge cu Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un avocat viclean și desfrânat, într-o aventură fulgerătoare pe toate continentele. Eliberată de prejudecățile vremurilor sale, Bella devine fermă în scopul ei de a lupta pentru egalitate și eliberare.

Bazat pe cartea lui Alasdair Gray, scenariul a fost scris de Tony McNamara, aceasta fiind cea de-a doua colaborare dintre Lanthimos și McNamara („The Favourite”). Filmul a fost produs de Ed Guiney, Andrew Lowe, Yorgos Lanthimos și Emma Stone.

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

2 comentarii

  • Cosmin

   28 aprilie 2024 la 9:27

   Filmul a fost adăugat din 27 martie de la ora 10:00, însă trebuie să aveți contul setat pentru titluri 18+ și mai jos. Se realizează astfel: intrați pe contul Disney+, selectați profilul, editează profilurile, selectați profilul, clasificarea conținutului, introduceți parola și apoi selectați să vă arate titluri 18+ și mai jos.

   Răspunde

Lasă un răspuns