Prima pagină » Filmul live-action Hercule va fi unul experimental

Filmul live-action Hercule va fi unul experimental

Filmul live-action Hercule va fi unul experimental

Fraţii regizori Joe şi Anthony Russo au declarat că nu vor face vreun film Marvel în viitorul apropiat, până la sfârşitul deceniului, cel puţin.

Aceştia se vor ocupa de producţia filmului live-action Hercule, Guy Ritchie ( Aladdin 2019), dând tonul cârmei regizorale.

Joe Russo a declarat următoarele: ” Avem o relaţia minunată cu familia Walt Disney. Avem un punct de vedere în care să extindă limitele proprietăţilor intelectuale, în viitor, decât să le păstreze în zona de confort.”

În timp ce multe adaptări moderne Disney au fost blamate pentru limitarea creativităţii în afara materialului sursă, Joe Russo a declarat că noul Hercule va fi mai experimental prin ton şi execuţie.

„De abia aşteptăm să vedem ce putem aduce diferit nu doar în materie de reinterpretare.”

Regizorul Guy Ritchie lucrează la propria versiune a scenariului, creată de David Callaham ( Shang-Chi Şi Legenda Celor Zece Inele).

„Guy Ritchie este perfect, doarece are o afinitate pentru experimentări”, a declarat Joe Russo. Conform producătorului, filmul va fi şi un musical.

„Cum poţi să reinterpretezi versiunea asta ca pe un musical? Fanii zilelor noastre sunt obişnuiţi cu platforma Tik Tok. Ce aşteaptă aceştia de la un astfel de musical, în materia de ton şi direcţie? Perspectiva aceasta ar putea să dezvolte o nouă viziune a muzicalurilor moderne.”

Fraţii Russo colaborează cu cele mai importante servicii de streaming din lume, aceştia dezvoltând o continuare şi un prequel pentru The Grey Man şi dezvoltă filmul sf The Electric State, cu Millie Bobby Brown şi Chris Pratt în rolurile principale. Pentru platforma Amazon Prime Video, se ocupă de producţia thrillerului cu spioni, Citadela, Priyanka Chopra Jonas şi Richard Madden fiind protagoniştii, reinterpretând drept un serial şi celebrul film Butch şi Sundance, Regé-Jean Page şi Glen Powell fiind ataşaţi în rolurile ticăloşilor.

Sursa: Variety

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns