Prima pagină » Filmul live-action Tron 3 debutează filmările în vară

Filmul live-action Tron 3 debutează filmările în vară

(Stânga-Dreapta) Jared Leto, Joachim Rønning şi Tron: Legacy ; Credite: Getty Images/Everett Collection

Filmul live-action Tron 3 debutează filmările în vară

O nouă interpretare a francizei Tron revine online. Deadline a aflat că studioul este în negocieri cu Joachim Rønning pentru a oferi cârma regizorală, cu Jared Leto în rolul protagonistului, în Tron: Ares. Producţia îşi măreşte echipa, ţintind luna august pentru debutul filmărilor.

Nu a fost luată o decizie, însă ar simboliza a patra colaborare dintre Disney şi cineastul norvegian Joachim Rønning, acesta punându-şi semnătura pe Maleficent: Suverana Răului şi Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar. Regizorul a finalizat filmările pentru o altă producţie Disney, Young Woman and the Sea, Daisy Ridler fiind vedeta filmului, ce spune povestea lui Gertrude Ederle, o copilă din New York care a ajuns să devină prima înotătoare care a traversat Canalul Mânecii.

Acum cineastul a trecut la lumea SF, ce a debutat în 1982, cu Jeff Bridges în rolul protagonistului, acţiunea având loc într-un program de calculator numit Reţeaua, unde un hacker este transportat şi constrâns să ia parte la competiţii brutale, pe viaţă şi pe moarte. Primul film a câştigat loialitatea unei nişe de fani odată cu trecerea timpului, revoluţionând radical industria efectelor speciale de atunci. Acea loialitate a dus la creşterea popularităţii în anii următori, redifuzările pe reţelele de cablu fiind un factor favorabil pentru conştientizarea filmului, Disney aprobând o continuare, cu data de lansare în 2010, Jeff Bridges reluându-şi rolul. Filmul a făcut încasări de 400 milioane $, Disney tatonând de atunci modalităţi de a reînvia franciza.

Sarcina îi revine lui Joachim Rønning acum. Acesta şi-a făcut debutul cu Kon-Tiki, fiind nominalizat la Oscar la categoria Cel Mai Bun Film Străin, relatând o expediţie maritimă de 6.000 km din 1947 peste Oceanul Pacific.

Tron: Ares este considerat a fi continuarea directă a filmului din 2010, Tron: Legacy.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns