Prima pagină » Filmul Piraţii din Caraibe cu Margot Robbie este anulat

Filmul Piraţii din Caraibe cu Margot Robbie este anulat

Margot Robbie

Filmul Piraţii din Caraibe cu Margot Robbie este anulat

După ce scenarista Păsări de pradă şi Fantastica Harley Quinn, Christina Hodson, a anunţat în 2020 un spinoff Piraţii din Caraibe concentrându-se asupra femeilor-piraţi, Margot Robbie a confirmat publicaţiei Vanity Fair că filmul a intrat la apă.

„Am avut o idee pe care am dezvoltat-o, cu multă vreme în urmă, pentru a integra şi protagoniste în prim-plan, nu doar femei-piraţi, să nu se interpreteze greşit. Voiam doar o altfel de poveste. Am crezut că o să fie grozav, dar nu şi-au dorit asta,” a declarat Margot Robbie.

IndieWire a contactat Disney pentru comentarii.

Producătorul veteran Piraţii din Caraibe, Jerry Jerry Bruckheimer ar fi urmat să se ocupe şi de acest proiect. În mai 2022 acesta a declarat că scenariul este încă în stadiul de dezvoltare, alături de creatorul Cernobîl.

„Avem discuţii cu Margot Robbie. Suntem în stadiul de dezvoltare a două scenarii pentru franciza Piraţii din Caraibe, unul cu ea, unul fără ea. Johny Depp se va întoarce? Nu în acest moment. Viitorul este incert.” A declarat producătorul la începutul anului.

Actorul Johny Depp filmează în momentul de faţă pentru Jeanne du Barry, metamorfozându-se în Ludovic al XV-lea, urmând apoi să regizeze filmul biografic Modigliani.

Sursa: IndieWire

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns