Prima pagină » FILMUL REGATUL DE GHEAȚĂ ANIVERSEAZĂ 10 ANI. PREGĂTEȘTE O SEARĂ TEMATICĂ DE FILM ÎN FAMILIE CU DISNEY+

FILMUL REGATUL DE GHEAȚĂ ANIVERSEAZĂ 10 ANI. PREGĂTEȘTE O SEARĂ TEMATICĂ DE FILM ÎN FAMILIE CU DISNEY+

FILMUL REGATUL DE GHEAȚĂ ANIVERSEAZĂ 10 ANI

PREGĂTEȘTE O SEARĂ TEMATICĂ DE FILM ÎN FAMILIE CU PRODUCȚII EMBLEMATICE, DISPONIBILE PE DISNEY+

Disney+ găzduiește o serie de producții originale, dar și filme clasice, care aduc magia sărbătorilor în familie, cu decoruri și povești surprinzătoare. Printre acestea se numără și celebra producție Regatul de Gheață, care a fost lansată în cinematografe în urmă cu 10 ani.

Filmul de aventură Regatul de Gheață (Frozen) este o poveste despre puterea dragostei și a fraternității, care i-a motivat și inspirat pe fanii de toate vârstele să renunțe la așteptări mărețe de la ceilalți, dar să nu renunțe niciodată la dorințele lor cele mai puternice. Filmul, premiat la Oscaruri, le urmărește pe prințesele Elsa și Anna într-o aventură epică, puternică și emoționantă, ce inspiră dorința de a nu renunța niciodată la visul cel mai important din viața fiecăruia.

Un studiu comandat de către Disney și denumit Lecții din Arendelle: Fenomenul cultural al producției Regatul de Gheață de la Disney arată impactul acestui film asupra societății: de la explozia în domeniul turistic, în Norvegia, care a înregistrat o creștere de 40%, până la vizionări record pe YouTube, popularitatea impresionantă a numelui Elsa în rândul fetelor și vizionări de peste 3 miliarde ale videoclipului piesei S-a întâmplat (Let it Go) din coloana sonoră a filmului. Printre cifrele remarcabile mai amintim faptul că 76% dintre copii au văzut filmul cel puțin o dată, coloana sonoră a primit de 8 ori Discul de Platină, fiind ascultată de peste 31 miliarde de ori, Elsa este cea mai îndrăgită prințesă Disney a tuturor timpurilor, iar la nivel mondial, în fiecare minut sunt vândute, în medie, 40 de păpuși Frozen.

Pe lângă Regatul de Gheață, una dintre producțiile emblematice Disney, acest sezon festiv aduce, pe Disney+, și alte filme și seriale favorite, noi producții originale și cele mai importante premiere ale anului! Iată câteva sugestii pentru o seară de film în familie, cu Disney+:

Nici un film nu strânge mai rapid toate generațiile în jurul televizorului ca filmele Singur Acasă, În prima producție, lansată în 1990, Kevin McCallister devine bărbatul casei, la doar opt ani. Uitat acasă de familia sa care se grăbea să plece în vacanța de Crăciun, Kevin își ocupă timpul cu decorarea casei de sărbători, însă nu cu globuri și ghirlande. Doi hoți năstrușnici încearcă să pătrundă în casă, iar Kevin are pregătite pentru ei capcane, care mai de care mai istețe. Iar în Singur Acasă 2 – Pierdut în New York, Kevin McCallister e singur acasă, în New York, dar nu pentru mult timp – fiindcă Bandiții Umezi, Harry și Marv, sunt și ei în oraș. Kevin e pregătit să îi înfrunte cu o artilerie de capcane pe care comicii bandiți cu greu o vor uita!

Encanto (2021), produs de Walt Disney Animation Studios, spune povestea extraordinarei familii Madrigal, care trăiește în munții ascunși din Columbia, într-o casă magică, dintr-un oraș vibrant într-un loc numit Encanto. Magia din acest oraș a binecuvântat fiecare copil al familiei, cu excepția lui Mirabel, cu o putere unică, de la super forță la puterea de a vindeca. Dar atunci când află că magia ce înconjoară Encanto e în pericol, Mirabel decide că ea, singura fată normală din familia Madrigal, este unica șansă pe care familia ei o are să salveze magia. Filmul s-a bucurat de un succes incredibil pe Disney+, devenind, rapid, unul dintre cele mai vizionate filme de animație de pe serviciul de streaming și, în cele din urmă, un fenomen global ale cărei melodii sunt mereu fredonate de fani.

Jurnalul unui Puști – Arest la domiciliu de Crăciun este o ecranizare a volumului 6 din colecția de mare succes Jurnalul unui Puști. Producția este o poveste de sărbători amuzantă și sinceră, centrată pe Greg Heffley, elevul de gimnaziu predispus la dezastre, care luptă cu disperare să nu se afle pe lista copiilor obraznici a lui Moș Crăciun, în timp ce familia se pregătește pentru o furtună de zăpadă de iarnă majoră. Filmul este disponibil din 8 decembrie.

Cei nouă obraznici, cedebuteaza pe 22 decembrie, este un film original Disney+, în care Andy, un elev neastâmpărat din clasa a cincea, se trezește fără un cadou de la Moș Crăciun în dimineața de Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe „lista celor obraznici” și simțindu-se nedreptățit, el adună o echipă formată din alți opt „obraznici” care să-l ajute să execute un jaf elaborat în Satul Moșului de la Polul Nord, pentru a primi cadourile pe care consideră că le merită.

Cine este Mos Crăciun? Comediantul vedetă Tim Allen strălucește în această comedie magică și măreață marca Disney, în rolul lui Moș Crăciun. În Ajunul Crăciunului, tatăl divorțat Scott Calvin și fiul său descoperă că Moș Crăciun a căzut pe acoperișul lor. Când Scott ia frâiele saniei magice, el descoperă că este acum noul Moș Crăciun și trebuie să convingă o lume de necredincioși, inclusiv pe el însuși.

O Poveste de Crăciun (A Christmas Carol) – 2009. Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) începe sărbătorile de Crăciun cu disprețul și meschinăria sa obișnuită, răstindu-se la funcționarul său loial (Gary Oldman) și veselul său nepot (Colin Firth). Dar când fantomele Crăciunului trecut, prezent și viitor îl poartă într-o călătorie revelatoare, dezvăluindu-i adevăruri cu care Scrooge refuza să se confrunte, bătrânul trebuie să-și deschidă inima până nu e prea târziu.

Perioada sărbătorilor de iarnă este, așadar, un bun prilej de a petrece mai mult timp cu cei dragi, iar vizionarea de filme a devenit aproape o tradiție. Și dincolo de valoarea lor de divertisment, filmele cu tematică de Crăciun sau cele care au scris istorie de-a lungul anilor, fie că sunt animate sau de acțiune, oferă o evadare încântătoare pe tărâmul poveștilor, al nostalgiei și al sentimentelor profunde.


Control parental pe Disney+

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns