Prima pagină » Filmul The Marvels a fost mutat din vară în această toamnă

Filmul The Marvels a fost mutat din vară în această toamnă

De la stânga la dreapta: Monica Rambeau ( rol interpretat de Teyonah Parris), Captain Marvel ( rol interpretat de Brie Larson), Ms Marvel ( rol interpretat de Iman Vellani); Credite: Studiourile Marvel

Filmul The Marvels a fost mutat din vară în această toamnă

Actualizare: Filmul a fost mutat în luna noiembrie pentru finalizarea procesului masiv de postprocesare.

Fanii Marvel vor trebui să mai aştepte încă puţin pentru a se bucura de viitorul film The Marvels.

Programat pentru 28 iulie 2023, studiourile Marvel au făcut public un poster teaser ce ne-o prezintă pe Monica Rambeau ( rol interpretat de Teyonah Parris), Captain Marvel ( rol interpretat de Brie Larson), Ms Marvel ( rol interpretat de Iman Vellani) cu noua dată de lansare a filmului, anume 10 noiembrie 2023.

„Mai sus. Mai departe. Mai repede. Împreună.” Credite pentru text: Cineforum

The Marvels este continuarea filmului Captain Marvel, ce se concentrează asupra eroinei Carol Danvers şi a încasat rezultate de 1,1 miliarde $ pe plan global.

Noul film extinde universul Captain Marvel, urmărind aventurile Monicăi Rambeau şi ale supereroinei Ms Marvel.

Scena de după genericul de finaldin Ms Marvel pregăteşte terenul pentru evenimentele din The Marvels, Captain Marvel având o apariţie scurtă în epilogul serialului.

După ce brăţara Kamalei începe să strălucească, eroina este teleportată în alt loc, fiind înlocuită cu Captain Marvel, aceasta uitându-se dezorientată în dormitorul adolescentei, neştiind ce s-a întâmplat.

Primele imagini din viitorul film live-action au debutat în cadrul evenimentului Disney D23 din luna septembrie. Imaginile au dezvăluit că noul film va continua desfăşurarea evenimentelor din Ms Marvel, la câteva momente după scena post credit. Printre personajele confirmate: pisicuţa Flerken Goose, Căpitanul Rambeau drept astronaut în cadrul staţiei spaţiale Saber Space, alături de Nick Fury. Când personajul ei intră în unghiul de intrare în spaţiu, îl realizează şi se transformă în Ms. Marvel. De fiecare dată când îşi folosesc puterile, eroinele schimbă locurile şi acum Kamala Khan este în costumul de astronaut. Nick Fury şi Monica Rambeau se îndreaptă spre casa Kamalei, unde are loc o scenă de acţiune în dormitorul adolescentei.

Kevin Feige a spus că prezenţa celor trei eroine, cot la cot, este comparabilă cu acelaşi sentimente al introducerii primilor 6 Răzbunători.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns