Prima pagină » Franciza Predator se întoarce!

Franciza Predator se întoarce!

Franciza Predator se întoarce pe 5 august!

Franciza Predator se întoarce: Strada Cloverfield 10 a rămas unul dintre cele mai bune filme horror, fiind filmul de debut al regizorului Dan Trachtenberg. Între timp, regizorul a schimbat paleta, ocupându-se de direcţia unor episoade Oglinda Neagră, The Boys, The Lost Symbol.

Franciza Predator a fost pe ultima sută de metri după filmul lui Shane Black, indicaţiile studioului ducând la performanţe slabe.

Cu tot regresul, a fost nevoie de o viziune nouă pentru a pune din nou franciza pe linia de plutire. A însemnat că Dan Trachtenberg a putut fi ataşat pentru o perspectivă ce ar urma să aibă loc în 1719, în teritoriile poporului comanş, spunând povestea lui Naru,  o femeie-baştinaş iscusită , crescută în umbra unora dintre cei mai neînfricaţi vânători din regiunea Marilor Câmpii, iar când o ameninţare îi tulbură colonia, aceasta îşi apără căminul împotriva unui prădător extraterestru cu mult evoluat. Mai jos puteţi viziona teaserul pentru Prey:

Sursa: SlashFilm

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.
Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns