Prima pagină » Freaky Friday 2 este în lucru

Freaky Friday 2 este în lucru

©Walt Disney Co./Colecţia Everett

Freaky Friday 2 este în lucru

Douăzeci de ani mai târziu, Lindsay Lohan şi Jamie Lee Curtis sunt în discuţii pentru o reuniune a filmului în care acestea îşi schimbă personalităţile, Freaky Friday.

Continuarea este în lucru la Disney, cele două actriţe reluându-şi rolurile mult iubite. Elyse Hollander, care a fost descoperită prin intermediul unui site pentru scenariştii aspiranţi, o punte de lansare pentru o carieră la Hollywood, se va ocupa de scenariul filmului.

Inspirat după romanul omonim din 1972, povestea a mai fost adaptată de două ori în trecut înaintea filmului din 2003, o dată în 1976, Barbara Harris şi Jodie Foster având rolurile principale, iar mai apoi în 1995, Shelley Long şi Gaby Hoffman fiind protagonistele, însă cea mai recentă adaptare a cunoscut cel mai mare succes, încasând 160 milioane de dolari.

Cronologia evenimentelor

Zvonurile despre o potenţială continuare au început să circule în decursul lunii februarie, când Jamie Lee Curtis a postat o imagine cu ea alături de Lindsay Lohan, cu mesajul: ” Este vineri. Doar spun asta, nimic mai mult. O vinere trăsnită cât mai productivă!

În decursul unui interviu de pe data de 26 februarie, actriţa a confirmat în cele din urmă zvonurile:” Fără a spune că am primit oficial unda verde, vă dezvălui în acest moment că se va întâmpla, desigur că se va întâmpla.”

Dezvăluirea a fost deconspirată în urma unui articol aniversar de 20 de ani de la lansarea filmului, realizat de publicaţia New York Times.

„În timpul turneului de promovare Halloween Ends eram adesea întrebată dacă va exista o a doua parte Freaky Friday. Asta m-a uns pe suflet. La întorcerea mea acasă, i-am sunat pe cei de la Disney şi le-am spus că există un apetit pentru o posibilă continuare.” La momentul respectiv, actriţa a spus că atât ea cât şi Lindsay Lohan sunt deschise unei a doua părţi. ” Nu am face ceva ce nu ar fi pe placul fanilor.”


Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns