Prima pagină » Frozen 4 este în lucru

Frozen 4 este în lucru

Frozen 4 este în lucru

Franciza Frozen creşte în dimensiuni, CEO-ul Disney Bob Iger dezvăluind că Frozen 4 este deja în lucru, pe lângă anunţarea filmului Frozen 3 cu ceva timp în urmă.

„Frozen 3 este în lucru deja şi este posibil să existe şi un al patrulea film în lucru”, a spus CEO-ul Disney în cadrul emisiunii matinale Good Moorning America. Dar nu am detalii pe care să vi le împărtăşesc despre acele filme, pentru moment. Jennifer Lee, creatoarea primelor două filme din franciza Frozen lucrează din greu cu echipa sa de animaţie de la Disney, la nu doar un film, ci la două.”

La începutul lunii februarie, CEO-ul Disney a confirmat că o a treia parte din franciza iubită Frozen/ Regatul De Gheaţă este în lucru, alături de Toy Story 5/ Povestea Jucăriilor 5 şi Zootopia 2/ Zootropolis 2.

Nu se cunosc detalii despre cea de-a treia parte Frozen. Kristen Bell ( Anna), Idina Menzel (Elsa) şi Josh Gad (Olaf) şi-au confirmat revenirea pentru următoarele două părţi.

„Încă nu mi-au arătat un scenariu sau altceva”, a declarat într-un interviu, la începutul lunii octombrie Idina Menzel. „Tot ceea ce ştiu este că vom face o a treia parte. Nu am nimic împotrivă cât timp îmi pot asigura o pâine.”

Regizoarea primelor două filme nu va regiza cel de-al treilea film, însă va rămâne implicată în dezvoltarea acestuia.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns