Prima pagină » FX dezvoltă un serial animat despre o familie de vânători de monştri

FX dezvoltă un serial animat despre o familie de vânători de monştri

Drew Goddard

FX dezvoltă un serial animat despre o familie de vânători de monştri

Studiourile FX rămân în domeniul dezvoltării de proiecte animate pentru micul ecran, aceştia comandând un episod-pilot de la Drew Goddard.

Drew Goddard a dezvoltat un proiect intitulat The Trenches, un serial animat de jumătate de oră despre o familie modernă de vânători de monştri.

Acesta face parte din contractul creatorului Daredevil cu ABC Signature.

20th Television Animation se va ocupa de producţie. Floyd County Productions, ce a realizat animaţia pentru Archer, va asigura animaţia pentru episodul-pilot.

Dacă proiectul primeşte undă verde, acesta se va alătura serialului Little Demon. cu vocile lui Aubrey Plaza, Danny DeVito şi Lucy DeVito în rolurile protagoniştilor.

Acesta reprezintă o a doua comandă de proiect, după ce ABC a comandat anterior un pilot pentru un serial dramatic bazat pe serialul poliţist de comedie francez HIP.

Sub contractul ABC Signature, creatorul Drew Goddard a lucrat anterior în cadrul proiectelor Alias şi Lost, înainte de a trece la The Cabin in the Woods. Acesta se ocupă în prezent de Phony, un serial de comedie de jumătate de oră.

Palmaresul acestuia include credite regizorale, de producător şi scenarist pentru Bad Times at the El Royale, creatorul fiind de asemenea nominalizat la Oscaruri pentru scenariul The Martian. În televiziune, el a fost producător executiv pentru The Good Place, co-creator pentru The Defenders şi a creat serialul Daredevil. Creditele suplimentare includ lungmetrajele Cloverfield şi World War Z.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Sursă:

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns