Prima pagină » Serialul Ursul revine cu sezonul 2 pe Disney+

Serialul Ursul revine cu sezonul 2 pe Disney+

Din 2 august | Toate cele 10 episoade vor fi disponibile în ziua lansării

The Bear – Pictured: Jeremy Allen White as Carmen ‘Carmy’ Berzatto. CR: Frank Ockenfels/FX

Disney+ anunță că al doilea sezon al serialului FX „Ursul”, așteptat aclamat de critici și câștigător al mai multor premii, va fi difuzat în premieră pe 2 august în România în exclusivitate pe Disney+. Toate cele 10 episoade vor fi disponibile la data difuzării în premieră.

Cel de-al doilea sezon ni-i prezintă pe Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) care încearcă să-și transforme localul mizerabil de sandvișuri într-un local de calitate. Pe măsură ce transformă restaurantul până la temelie, membrii echipei trec, la rândul lor, prin propriile procesele de transformare, fiind nevoiți să-și confrunte trecutul ca să-și dea seama cine vor să devină în viitor.

Distribuție

În afară de White, Edebiri și Moss-Bachrach, pe parcursul seriei cu episoade de jumătate de oră, vor mai apărea și Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas și Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt și nou-sosita Molly Gordon, în rolurile anterioare.

Premii

Serialul apreciat de critici a obținut numeroase premii pentru primul sezon, care includ AFI TV Program of the Year, WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award și ACE Eddie Award. Jeremy Allen White a obținut Golden Globe, SAG Award și Critics Choice Award, la categoria Comedie.

Producția

Serialul „The Bear” este produs de FX și a fost creat de Christopher Storer („Ramy”, „Eighth Grade”), care are rolul de producător executiv împreună cu Joanna Calo („BoJack Horseman”, „Undone”), Hiro Murai („Atlanta”, „Station Eleven”), creatorul Super Frog, Josh Senior și Matty Matheson, și Tyson Bidner („Ramy”) cu rolul de producător. Serialul este produs de FX Productions.


Măsuri robuste de control parental sunt aplicate pentru a ne asigura că Disney+ oferă o experiență adecvată de vizionare pentru toți membrii familiei. Abonații pot configura limite de acces la conținutul dedicat adulților și pot crea profiluri protejate cu coduri PIN care se adaugă profilurilor deja existente dedicate copiilor, pentru liniștea părinților și îngrijitorilor.


Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Un fan mare Disney, Marvel și Star Wars. Printre filmele preferate se numără The Avengers, Avengers: Infinity War, Iron Man, Avengers: Endgame, etc. de la Marvel Studios. De asemenea de la Star Wars, Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back, Episode III: Revenge of the Sith.

Lasă un răspuns