Prima pagină » Hocus Pocus 3 în dezvoltare pentru Disney+

Hocus Pocus 3 în dezvoltare pentru Disney+

Surorile Sanderson în Hocus Pocus 2. CREDIT: DISNEY+

Hocus Pocus 3 în dezvoltare pentru Disney+

Odată cu aniversarea a 30 de ani Hocus Pocus, Disney este în procesul de dezvoltare a unei a treia părţi din iubita franciză.

Potrivit unui interviu New York Times, acordat de Sean Bailey, preşedintele Walt Disney Studios Motion Picture Production, un al treilea film din duologia îndrăgită este în lucru.

Articolul, publicat la data de 4 iunie, a precizat că Hocus Pocus 3 este doar unul dintre numeroasele proiecte aflate în dezvoltare, numărul acestora ajungând la aproximativ 50, în diverse etape de evoluţie. Anunţul vine după succesul fulminant înregistrat anul trecut cu partea a doua, continuarea reunindu-le pe Bette Midler, Kathy Najimy şi Sarah Jessica Parker la 29 de ani după debutul filmului clasic.

Purtătorii de cuvânt Disney şi ai distribuţiei nu au oferit comentarii la solicitarea Entertaiment Weekly. Cu toate acestea, într-un interviu pentru Hocus Pocus 2, actriţele şi-au exprimat entuziasmul pentru o potenţială parte a treia.

Regizoarea Anne Fletcher a preluat cârma celei de-a doua părţi, reunindu-le pe celebrele vrăjitoare care s-au întors pentru a teroriza un grup modern de adolescente, acestea trezindu-le la viaţă în ziua de Halloween, finalul filmului neavând o concluzie definitivă, lăsând fanii pe o notă destul de ambiguă. Nu doar „surorile vrăjitoare” au revenit pentru partea a doua, Doug Jones întorcându-se sub forma unui zombi.

Despre Disney+

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic și Star. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming, Disney+ face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere. Printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns