Prima pagină » Încep filmările pentru Blade

Încep filmările pentru Blade

Încep filmările pentru rebootul universului Blade, conform unei listări de producţii.

Mahershala Ali va juca rolul celebrului vampir

Reîntoarcerea faimosului dhampir este posibil să survină mult mai repede, filmările noului Blade debutând din luna iulie. Wesley Snipes a insuflat viaţă în pielea notoriului personaj în anii ’90-2000, primind cronici defavorabile din partea criticilor. În ciuda lor, trilogia de filme a câştigat priză la public şi au reprezentat victorii la box-office.

Mahershala Ali – Cottonmouth în Luke Cage– , va prelua ştafeta în noua reinterpretare, anunţul fiind făcut public pe parcursul Comic-Con 2019.

La trei ani după intrarea proiectului în etapa de dezvoltare, o nouă listare în lista de producţii din cadrul Alianţei pentru film şi televiziune dezvăluie că filmările pentru noua versiune vor debuta din iulie. Potrivit acesteia, ziua de demarare este 4 iulie 2022, fiind afişate oraşe precum Atlanta, Georgia, New Orleans şi Los Angeles drept locaţii de filmare. Publicaţia ScreenRant a contactat reprezentanţii Disney şi Asociaţia pentru film şi televiziune pentru a oferi comentarii, cei din urmă confirmând faptul că „această informaţie este cea mai recentă pentru programul de filmări Blade.” Disney nu a oferit niciun comentariu.

Sursa: ScreenRant

Alte informații

Pentru mai multe informații din lumea Disney, vă invităm în grupul nostru de Facebook. De asemenea, puteți verifica secțiunea de noutăți a blogului nostru pentru alte articole.

Printre filmele preferate se numără: Thor 2, filmele Ant-Man, Doctor Strange, Pantera Neagră, Război Civil,Omul Păianjen: Niciun Drum Spre Casă, Căpitanul Marvel, Văduva Neagră, Cruella, filmele Războiul Stelelor, serialele WandaVision, Loki, What We Do In The Shadows, The Gifted, Daredevil, Punisher, Defenders, Cloak and Dagger, Agent Carter, Familia Simpson şamdp

Lasă un răspuns